Siapakah AenPuteriRahman?


Name aq dalam i/c  NUR AIN BINTI ABDUL RAHMAN 


Knp AenPuteriRahman??? Sbb aq anak perempuan, klo lelaki mesti la putera rahman kan???

 Klo kat Indonesia, puteri 2 maknenye anak perempuan... Huhu..

Ceh, mcm aq org endon lak.. Hehe

Tujuan Buat Blog sebab........

Facebook punye pasal

Kikikiki.. Aq bukan la artis pon

Tp aq sure, pe yg jadi kat aq msti jadi kat girl lain

Setiap kali aq Log in Facebook,

Mesti ade lelaki yg anta chat, dorg tanye name aq la, dok kat mane

Dorg tanye umur aq, dorg tanye aq study mane

So aq jawab pertanyaan korang kat blog aq la ek

Klo aq xbalas chat korang 2, jangan cakap aq sombong lak ek?

Macehhhhh =D

Ok, continue lek...

Tarikh lahir aq 8 JANUARI 1992


Bagi la hadiah ek? Macehh

Lahir kat PAHANG

pernah membesar kat PERAK dari lahir sampai darjah 3 (org perok kate ko)

Skank ni aq student kat UITM JENGKA PAHANG

Aq student  Diploma in Accountancy


Student kalkulator.. Mase sekolah student bedah katak

Jauh meyimpang.. He3

Cita-cita sebenar aq nak jadi DOKTOR/NURSE, tp disbb kan aq dah ambik akaun, aq terpakse LAYAN.....

Tp aq ok je akaun ni sbb otak aq boleh bla ngn mate, yg lain xley bla sgt...

Minat 2 ade la jugak

Aq pernah sekolah kat SK PANGKALAN TLDM 2 kat LUMUT PERAK dari darjah 1 sampai 3

Then aq pindah PAHANG sbb ayah aq dah pencen dari jadi TENTERA LAUT DIRAJA MALAYSIA

Mse pindah aq masok sekolah SK TANJUNG LALANG dari darjah 4 sampai 6

Aq ambik UPSR kat sekolah ni..

Bnyak kenangan manis n pahit mase aq sekolah sini..

Antarenye aq dapat 4A1B dalm upsr n mcm2 la kenangan ngn kengkawan

Then aq masok sekolah SMK MODEL KHAS SERI TUALANG  

2 sekolah berasrama, aq penah dok asrama sekejap je sbb aq ni anak MANJE.. Hahaha

Aq ambik PMR kat sekolah ni..

Alhamdulilah aq dpt la jugak 6A tapi 2C.. Hehe..

 C 2 BI ngan PENDIDIKAN ISLAM 

Mybe sbb aq jahat...

Semua 2 berkat doa, usaha ngn kawan2 tolong.. Tq all !!

Lepas 2 aq pindah sekolah SMK SERI RAUB...

SUMPAH XBEZ !!!
Mase 2 hilang lah minat aq terhadap belajar n aq pon gagal SPM..

 Tp bukan la gagal sgt, xcemerlang la

Aq ambik aliran SAINS TULIN,

kne belajar BIOLOGI, FIZIK, KIMIA, ADD MATH....

Susah 2...

Aq pon ambik keputusan untuk REDHO je la...

Bile result spm kuar, aq senyum je la sbb aq tau mmg xkan cemerlang sbb mmg aq xbelajar pon..

Bile pikir lek rase mcm bodoh gile..

Tp nak wat mcm ne..

Mungkin takdir aq....

='((

Akhirnyer aq diterima masok UITM mase bulan DESEMBER..

Panggilan terakhir 2..

 Nsib baik dapat, klo x, mmg jadi nurse swasta la aq,.. Huhu

Kisah cinta????? Ala.. Nti la cerita, panjang lahh !!!! Hahaha

 Aq suke sume jenis makanan terutama yang perisa COKLAT and KEK.. nyum2

Aq gila exsesori, dressing, make-up... Wowowo..

2 la kegilaan aq  ❤ 

Aq suka online..

Mungkin sbb kdg2 aq bosan kot


Aq suka study and belajar sesuatu yang baru,

Tp akhir2 ni aq mcm da mls belajar sikit..

Bukak bku je, tido.. Xtao npe... =_="

Aq bencikan SUKAN.. haha..

 Sbb 2 aq GEMOK

Aq xsuka aktiviti lasak, nak tau npe??

Mse kecik aq ni TOMBOY, kawan aq sume lelaki..

Rambut pon xpernah panjang.. Bile da besar, terbalik plak..

Ala2 FAMININ g2.. Hehehe

Sebenarnye dari kecik aq ske warna MERAH, tp bile dah besar, suke PINK plak..

 Kate feminin.. Hehe

Aq SAYANG semua yang syg aq

Pada sesiapa yang pernah sakitkan hati aq o wat pape yang JAHAT kat aq, aq dah pon MAAFKAN korang, tp susah untuk aq LUPEKAN (haha.. padan muke)

Aq pon mintak maaf kat sume k?

Aq SYG sgt3 family aq

Syg kawan2 aq

Semua aq syg

Maaf lah kengkadg aq terGEDIK ke, mengade ke... Hehe

5 perkara berkenaan diri aq MANJE, BAIKSENSITIFGARANG, KEMAS

Kemas ke?? Hehe tah la..

Aq ske kan sesuatu yang sempurna, sedap mate memandang n aq ni suke sgt3 melawa walaupun aq ni xde la lawa pon cume COMEL plus MONTEL je.. Haha

Aq xske orang mengumpat aq belakang, eshhh !!! Pantang betol la...

 Lagi 1 orang yang ske menipu, boleh blah la ko..

Walaupun kadang2 aq pon wat benda yang same.. Hahaha

Lelaki idaman aq??? Bakal suami yang aq cari2 selame ni seorang lelaki yang BERIMANADE KERJAYA/HARTAADE RUPA (ala2 lee minho, hehe), n KETURUNAN YANG BAIK

Kalau boyfren lak

Aq ske gak mamat yang COOLGENTLEAMBIK BERATXPANAS BARAN N BAIK..

Ade ke kat korang???? Klo ade cepat2 la isi borang sebelum LEE MINHO or AWAL ASHAARI masok meminag.. Hehe..

Pe lagi nak tau?? Ha?? No telefon?? Ok no aq 017-9***2** NGN 014-5***0**... Hehehe


Nampak mcm berahsia sgt kan?? Orang tertentu je boleh dapat tok mengelakkan gangguan.. Huhu

Aq ni suka GELAK, suke NANGIS ( bile aq nangis 2 maknenyer aq tol2 sedey bkn berlakon )

Aq ske bercakap... Nampak x?? Buktinyer aq banyak tulis/cerita.. Hehe..


Ok, klo mcm 2, korang da taw kn?

So, klo nak ata chat, xmo tanye benda yang da taw k??

Ok.... Nti pape aq update lagi

❤  Love.......... Aen ❤ :

2 comments:

Sarolyda Mat Ghani said...

hai aen :) nice blog...umur msh br tp blog mmg kalah saya..kiki..selamat berkenalan :)

AenPuteriRahman said...

Terima Kasih.. Selamat Bekenalan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...