Contact

Cak cak cak !!!!!




Korang bukak ni mesti sebab nak contact aku kan?

1- Kalau korang nak Hye Hye Bye Bye ngan aku... Just add facebook aku Babylurve AenRa.. Subcribe je.. Kalau korang tunggu bertahun tapi aku tak approve ( especially tok orang tak kenal), korang Like my blogger page, My Blog's Page then korang wall la kat ctu.. Cakap ar 'Woi, apsal ko tak nak approve aku, sombong sangat kenape?... Dengan ayat ala2 gangster korang tu, aku akan approve korang serta merta... Hahaha... Tapi jangan la guna fake akaun ok?

2- Korang boleh Follow aku kat Twitter  @MissAen.. Walaupun aku lagi banyak main facebook and jarang update Twitter, aku sentiase on Twitter aku kat Blackberry aku.. So pape yang korang @mention, akan bunyi la kat phone aku yang dah nak rosak tu...

3- Kalau korang rase nak tanye aku soalan pelik2 sebab malu nak tanye depan2, korang boleh Formspring aku My Formspring , dulu sangat2 aktif kat sini.. Sekarang da slow sejak jadi student tegar.. Aku akan online sini setahun sekali.. Haha.. Btw nak tanye, just leave ur comment... Mane la taw ttbe aq mimpi nak bukak account ni...

4- Kalau korang tak puas ati tengok aku make up tebal2 lepas tu tangkap gambar (Malu), korang boleh tengok video gedik aku kat Youtube My Youtube Channel.. Korang boleh Subcribe aku kat ctu and tambah views die ek? Hehe... So boleh nampak secare real jugak.. Ala2 webcam gtu.. Opsss.. Im on Youtube? Haha.. Gedik beno.. Xde ar.. Sebenarnye aku ade video2 yang aku rakam secare spontan ngn kawan aku.. So saje je nak penuh and beratkan blog.. Kikiiki


Btw.. See You There Babyss !!! Muacchhhxxx =)

2 comments:

Shafiqah Ramdan said...

walaikumussalamm :)) hee.. ni nak tanya sikit ni,cam mane erk awk letak music kat blogger awk ni ?? share2 ahh >.<

Affinity for Modesty said...

Waalaikummussalam
Hi dtgle jenguk blog shop kita amodesty.blogspot.com untuk dptkn dress muslimah yg elegant.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...