Wednesday, 7 August 2013

Esok raya..

Assalamualaikum semua...

Hye !!!!

Esok 7 Ogos, so esok da rayee..

7 Ogos ni birthday mak aku...

Happy Birthday to my mom.. May Allah bless u always ;)

Saje je nak update blog..

Semangat nak raye kan?

Ok, macam mane persiapan raya korang? 

Best x? Aku biase2 je.. He3

Korang wat kueh raye ek?

Macam mane puase? Esok ok?

Nampaknye ari ni last la berpuase sbb esok da raye..

Macam2 jadi bulan puase ni?

Ade yg excident n meninggal la..

Dugaan aku gaduh ngn ehem2 la..

Adoiiii !!!! Pening pale...

Alahai... Rase macam... xtao la nk kate mcm ne..

Doa la yg terbaik..

Harap semuanya ok...

And for ur infomation, aku deactive fb da dekt 2 mggu kot...

Xlame pon... He3

So jgn ingt aku block korg lak..

Aku deactive kejap je..

Serabut sgt... Kiki

Sebenarnya bnyk sgt entry yg aku nak update..

Tp smpai skank xupdate.. Hu3

So mcm ne persiapan raye korg? 

Everything ok?

Nk tgok persiapan raye aku x?

Nk tgok ape yg jdi akhir2 puase ni?

Jom aku cite (Ceh da mcm pengacara lak... He3)




Ni sesi berbuka puase sebelum nak g shopping raye..

Ni set ramadhan kat OldTown White Coffie...

Serius sedap !!!

Mybe sbb tgh lapa kot..

Roti bakar yg kt bwh 2 menu wajib klo dtg OldTown..

Serius sdp yg kaya punye.. (Aku ni semua sedap.. He3)

Lepas je bbuke tros g shopping raye..

Shopping raye dr tgh ari smpai la ke malam.. 

Gile la.. Tp xrase penat pon.. Best sgt..

Aku pon akan update sikit2 psl raye kat Keek aku..

So jgn lupe follow my Keek..

Nty  aku kc link..

Ok then jalan2 mcm org gile cari brg raye..

Finally jumpe jugak..


Ni bju first yg aku jumpe..

Baju peplum..

Skank ni semua org pakai peplum..

Baju ni xde la cntik sgt, tp sbb semua bju mahal, ni je yg murah 
Sikit...

But still Rm100 lebih...

Brg mahal.. Hampeh betol.. Pokai aku..



Jln punye jln, terjumpe plak bju ni..

Adoi !!!! Lg lawa dr td..

Nak xnak, beli la jugak..

Tu la spttnye jln smpai habis bru beli..

3 mall aku pegi, aku jumpe 2 bju ni.. He3

Best2...






Bju yg kt ats ni order secare online..

Cantik kn? 

Serius cntik gile xtipu...

Thanks so much 2 akak sdare aku sbb tlg orderkan..

Mcm suprise la pulak..

Syg die..


Tp aku mmg suke bju peplum ni..

Mmg kne ngn taste aku..

Nty mybe aku nk order lg 2 bju peplum kt sini...


Cantikkan peplum die?

Klo korg nak order bju peplum jugk, korg boleh klik kat link bwh ni..

Slmt bershopping... He3





Yg dua ni mmg xplan nk beli..

Tp terbeli lak.. Seluar, beg n wallet raye.. He3 ;p



Ni kasut raye saye !!

Yeyyyyy !!

Spe yg pnh bace blog aku, dorg akan taw yg aku ni gile kasut...

Ade cerita sikit dsblik kasut ni...

Cerita dia mcm ni..

Sbnrnya ksut ni besar sikit...

Mase try ok je, bile da bwk blik ttbe rse longgar..

Aku pon g la Ecm blik smate2 nk tukar saiz kasut..

Da la aku g tuka sorg2 sbb yg lain busy..

Aku pon tpkse la redah lautan org, yela, nk raye kn?

Lepas 2 dgn jalan jemnye...

Punye la dugaan..

Sampai je kedai Sambonia  2, aku pon nk tuka la saiz,

Then pkerja 2 ckp stok kasut da habis... Alaaaaa !!!!!

Penat je aku rushing2... Adoiiii

Terpkse la pkai ksut 2..

Ksut 2 mhl gk, tp nk wt mcm ne kn?

Lepas blik aku tros tido, penat punye psl...

Da la puase..

Lepas 2 aku demam, batuk, selsema..

Demi sepasang kasut, sampai aku demam..

Esok nk rye, tp aku demam.. Terbaik.. He3

2 la ceritanya.. Hu3


Lepas shopping raye, kte wat kueh raye lak..














Ni antara kueh raye yg aku tlg wt..

Ade 18 jenis kueh raye lg kot..

Yg lain semua aku tlg tgok je.. He3

Kakak sdare aku ni supplier kueh raye..

Klo nk temph, xleh, for regular customer only..

Kilang kueh ni kt rumh die je.. He3






Time tgh wat kueh, ade lak org xpuase.. Hu3


Ni org cina mix korea mix melayu.. He3

Ok ni je crita mlm raye aku,.,

Korg mcm ne lak?

Skank ni aku nk g tgok org main bunga api, main mercun..

Leps 2 nk tlg wt ketupat..

Esk aku tgkp gmbr bnyk2..

Nty aku update kt blog..

Peace !!!

Selamat hari raya maaf zahir batin semua !!!!


Aku nk minta maaf to semua yg knl aku..

Klo aku ade wt slh, mohon diampun segala kesalahan aku k?

Slmt berhari raya..

Xoxo A ;)
































1 comment:

tyra lee said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin ya :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...