Wednesday, 31 July 2013

Wechat



Sape kat sini ade wechat?

Sila angkat kening.. He3

Aku pon ade wechat...

Mesti ramai ade wechat kan?

Zaman sekarang ni semua da pakai wechat..

Senang pakai wechat ni..

Lg cepat nak kontek sape2 even orang 2 kat luar negara..

Jimat..

But then, wechat ni lebih cepat nak jumpe member contoh macam look around..

Haaaaa... Punye la ramai aweks aweks and pakwe2 kan?

Sampai rambang mate.. Betol x?

So nasihat aku untuk orang yang dah berpunye, semua ni depends on ati masing2..

Kalau korang xnak wat jahat, benda 2 xkan jadi...

Aku lak, aku approve je orang, but orang yang annoying aku block..

And im so sorry to say bile aku xdapat nak keep in touch ngn orang yang aku xkenal..

Im Sorry :(

But thanks sebab add.. Really appriciate :)













No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...