Wednesday, 31 July 2013

True and Dare




Sape kat sini penah main true and dare?

Sila angkat ibu jari.. He3

Game true and dare ni, kite kne jawab soalan..

Kne jujur la jawab 2..

Mase first time aku main benda ni, ade orang tanye soalan ni...

1- Aen single ke x?

Then aku jawab je la jujur..

Im in a relationship.. He3 :)

Second question yang aku dapat,

2- Ko memang suke menyanyi ke? Apsal ko berani sangat nyanyi atas pentas?

Hahaha...

Ok, meh aku jawab balik soalan ko ni eh?

Aku memang suke menyanyi sejak sekolah..

Mase tadika and sekolah rendah, aku selalu naik pentas, tapi bukan menyanyi, tapi menari..

Selalu mak aku la yang anta aku g menari 2..

Mase tadika aku da pandai make up taw..

Nak naik pentas punye pasal... Hahahaha

Ni buktinye...


Ha nampak 2?

Aku menari barisan depan lg 2.. Hahaha..

Tengok bibir aku, merah gile kan?

Tu mase tadika 2, da pandai da..

Yang kat sebelah aku 2, boyfren aku..

Mase tadika da pandai da.. Hahaha

Acecece guraw je..

Kira banyak kali jugak la aku naik pentas ni...

Bile ade persembahan cikgu mesti panggil aku even cikgu cakap aku menari macam kayu...

Hehe.. Kayu pon kayu la...

Bile da sekolah menengah aku da jadi pemalu sikit..

Ye la da besar kan?

So da xterlibat ngn aktiviti macam ni..

But sekarang, aku saje2 je..

Hehehehe...

But bahaye jugak main true ngn dare ni, macam2 soalan orang tanye jap g..

Banyak lg soalan yang orang tanye..

Contohnye kalau aku nyanyi lagu cinta, aku fikirkan siape...

Jeng jeng ! Aku xnak jawab soalan 2... Grrrrr...

Naye betol la korang ni...

Da la kne jawab depan orang ramai...

Grrrr... Xnak main da...

Give up !!! =PPP

Xoxo A




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...