Wednesday, 31 July 2013

Salam Ramadhan ~




Assalamualaikum semua :)

Thanks sebab bukak entry ni yep..

Sekarang ni bulan puase...

Lagi seminggu je nak raya.. Yeyyyyyy !!!!!

(Padahal xde ape pon mase raye)

He3..

But then saje nak continue update blog ni sebab......

Entah...

Hihi..

Seriously bulan ramadhan yang mulia ni memang agak memcabar sebab ade dugaan yang datang..

Tapi aku terima and aku anggap tu ujian untuk aku... 

Korang doa la aku ok selalu yep...

Ye la kadang2 kita penat nak jaga ati orang tapi ati kite sendiri yang terluka... :(


So dugaan bulan puase ni aku anggap je cabaran untuk aku..
If something bad happen aku rase aku terima je dengan ati yang terbuka sebab mungkin ni Allah da tetapkan untuk aku...
Mungkin Allah nak tunjukkan sesuatu yang baik kat aku...
Wallahualam :')




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...