Wednesday, 31 July 2013

True and Dare




Sape kat sini penah main true and dare?

Sila angkat ibu jari.. He3

Game true and dare ni, kite kne jawab soalan..

Kne jujur la jawab 2..

Mase first time aku main benda ni, ade orang tanye soalan ni...

1- Aen single ke x?

Then aku jawab je la jujur..

Im in a relationship.. He3 :)

Second question yang aku dapat,

2- Ko memang suke menyanyi ke? Apsal ko berani sangat nyanyi atas pentas?

Hahaha...

Ok, meh aku jawab balik soalan ko ni eh?

Aku memang suke menyanyi sejak sekolah..

Mase tadika and sekolah rendah, aku selalu naik pentas, tapi bukan menyanyi, tapi menari..

Selalu mak aku la yang anta aku g menari 2..

Mase tadika aku da pandai make up taw..

Nak naik pentas punye pasal... Hahahaha

Ni buktinye...


Ha nampak 2?

Aku menari barisan depan lg 2.. Hahaha..

Tengok bibir aku, merah gile kan?

Tu mase tadika 2, da pandai da..

Yang kat sebelah aku 2, boyfren aku..

Mase tadika da pandai da.. Hahaha

Acecece guraw je..

Kira banyak kali jugak la aku naik pentas ni...

Bile ade persembahan cikgu mesti panggil aku even cikgu cakap aku menari macam kayu...

Hehe.. Kayu pon kayu la...

Bile da sekolah menengah aku da jadi pemalu sikit..

Ye la da besar kan?

So da xterlibat ngn aktiviti macam ni..

But sekarang, aku saje2 je..

Hehehehe...

But bahaye jugak main true ngn dare ni, macam2 soalan orang tanye jap g..

Banyak lg soalan yang orang tanye..

Contohnye kalau aku nyanyi lagu cinta, aku fikirkan siape...

Jeng jeng ! Aku xnak jawab soalan 2... Grrrrr...

Naye betol la korang ni...

Da la kne jawab depan orang ramai...

Grrrr... Xnak main da...

Give up !!! =PPP

Xoxo A




Wechat



Sape kat sini ade wechat?

Sila angkat kening.. He3

Aku pon ade wechat...

Mesti ramai ade wechat kan?

Zaman sekarang ni semua da pakai wechat..

Senang pakai wechat ni..

Lg cepat nak kontek sape2 even orang 2 kat luar negara..

Jimat..

But then, wechat ni lebih cepat nak jumpe member contoh macam look around..

Haaaaa... Punye la ramai aweks aweks and pakwe2 kan?

Sampai rambang mate.. Betol x?

So nasihat aku untuk orang yang dah berpunye, semua ni depends on ati masing2..

Kalau korang xnak wat jahat, benda 2 xkan jadi...

Aku lak, aku approve je orang, but orang yang annoying aku block..

And im so sorry to say bile aku xdapat nak keep in touch ngn orang yang aku xkenal..

Im Sorry :(

But thanks sebab add.. Really appriciate :)













Salam Ramadhan ~




Assalamualaikum semua :)

Thanks sebab bukak entry ni yep..

Sekarang ni bulan puase...

Lagi seminggu je nak raya.. Yeyyyyyy !!!!!

(Padahal xde ape pon mase raye)

He3..

But then saje nak continue update blog ni sebab......

Entah...

Hihi..

Seriously bulan ramadhan yang mulia ni memang agak memcabar sebab ade dugaan yang datang..

Tapi aku terima and aku anggap tu ujian untuk aku... 

Korang doa la aku ok selalu yep...

Ye la kadang2 kita penat nak jaga ati orang tapi ati kite sendiri yang terluka... :(


So dugaan bulan puase ni aku anggap je cabaran untuk aku..
If something bad happen aku rase aku terima je dengan ati yang terbuka sebab mungkin ni Allah da tetapkan untuk aku...
Mungkin Allah nak tunjukkan sesuatu yang baik kat aku...
Wallahualam :')




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...