Sunday, 2 June 2013

User Of Android ^^

Hei korang yang pakai Android, kite da jadi geng sekarang...

Aku dah pon pakai Android.. Yehhhhhhhh...

Dulu aku pakai blackberry.. Ex aku pon pakai bb..

Sekarang da putus..

But aku still pakai  bb sampai skank..

And skank aku da couple ngn orang lain..

Bf aku pakai android, aku pon da terpengaruh sekali..

Bukan ape, kenkadang bile main game kat phone die macam best je.. He3..

Ye la skrin touch kan??

Dlu mane nak kawan ngn orang pakai Android, nak kawan ngn orang pakai blackberry je..

Hahahaha.. Koyanyee..

Xde la..

Sebenarnye macam ni, bf aku memang pakai android, tapi aku xterfikir pon nak beli android..

Sebab yang aku nampak, best main game je..

Aku bukan suke main game pon..

And mase tu aku aku still sayang blackberry aku...

Tapi nak jadikan cerita and rezeki, ade la 1 malam ni...

Aku bosan gile and xtao ape nak buat...

Aku just onilne je..

Then aku search la Samsung Galaxy Tab..

Saje nak usha harga..

Tibe2 aku rase macam nak sangat... Nak nak nak nak...

Untuk perempuan yang bername Aen Rahman ni, bile die kate nak, maka die nak la...

Kalau die kate xnak, maka xnak la..

Lepas aku tgok gambar2, aku pon usha la kat kedai tab tu..

Aku teringin sangat nak warna putih...



Cantikkan warna putih??

Nak sangat warna putih...

Tapi xde rezeki..

Orang kedai tu asyik kempen aku soh beli warna merah..

Sebab warna merah tu baru keluar..

And sesuai sangat tok perempuan sebab die ade application La'Fleur..

Khas tok perempuan kot...




Gambar kat atas ni, bukan tab aku, just search kat google je tapi yang ni la.. He3 :)

Macam sweet je benda ni kan?

So aku pon beli la yang ni...

Testimoni untuk pengguna :-

Lepas je aku pakai gadget ni, waw !!! So awesome...

Seriusly best gile..

Sekarang aku da anak tirikan blackberry aku..

Hahaha... Sian.. Btw..

Aku still guna blackberry tu kot...

Xterfikir lagi nak jual..

For those yang pakai Samsung Galaxy Note 11. waw !!!

Mahal gile..

Tapi aku xberminat pon.. Wnk *_<

Bile da pakai android boleh la bela Pou...










Bile da pakai android, boleh la edit gambar macam orang gile.. Hahahaha :p








 

 


 

 

 

 

 











\

Ade sesetengah gambar ni rasenye aku da terlebih edit..

Bile korang tampo muke aku, rasenye berkepuk tepung gomak jatuh... Hahaha :p

Btw its just for fun and dont take it too serius eh?

Xoxo A.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...