Sunday, 2 June 2013

Perfomance ^^

Sape yang cakap aku penyanyi tu?

Meh aku nak tampo muke die...

Hahahaha..

Btw xla..

Aku bukan penyanyi la..

Gile ko..

Aku menyanyi dalam toilet pon sumbang.. Hahaha

Acecece...

Btw aku pernah la menyanyi atas stage 4 kali kot.. Xsure..

Dulu mase sekolah rendah, aku selalu naik stage sebab menari...

Menari pon macam kayu...

Tapi bile da besar, menyanyi plak kan? Ish2..

Btw yang full perfomance 2 kali je..

Lagi 2 nyanyi bodo2 je..

Tu pon aku nyanyi dalam Uitm je, mase dinner for fakulti..

Mase first dinner, aku nak yanyi sebab member aku pon nyanyi..

Die kate nyanyi bodo2 je..

Asalkan nak berani..

Berani ke?

Mengigil jugak...

Tapi aku wat derk je.. Hahaha

Gile betol...

Second dinner, aku da xnak nyanyi, tapi kawan aku sorang lagi tanye, aku nak nyanyi atas stage x?

Kalau aku nyanyi, die pon nyanyi...

Aku ni pantang...

Pantang diajak..

Mule2 memang xnak, tapi bile ade geng, rase macam ok je..

Aku penah nyanyi lagu Kalau berpacaran (Xfull), Lagu Xmungkin Kerna Sayang - Alya (Xfull),

Patah Seribu - Shila Amzar (Full), and terbaru AdaMu - Najwa Latif (Full)..

Aku suke sangat lagu Najwa Latif Adamu tu..

Best sangat..

Enjoy sang that song..

Hahaha...

Btw suare xla sedap..

Xcaye tanye la sape2 yang ade dalam dewan tu...

Ade orang suh aku upload dalam youtube...

Memang xnak la weh..

Sebab aku nyanyi hancur, xde practise sangat pon..

Just nyanyi2 gtu2 and teros je naik pentas...

Ye la, kate dinner kan??

Bukannye Perdana Menteri nak datang pon... He3

Sem ni aku xsure naik pentas ke x..

Sebab biasenye kalau aku da deal ngn dorang yang aku nak wat perfomance, aku xcite kat ramai orang pon..

2,3 orang je yang taw...

Sebab aku xnak orang kutuk2.. Hahaha..

So, aku nak wat suprise kat kawan2 aku..

Ade sekali tu, time duk lepak2 same kat meja, aku cakap aku nak g toilet..

Then ttbe dorang nampak aku naik pentas... Hahaha...

Terkejut x? Wink wink

So this sem not sure...

Rase macam xkot...

Heeeeeeeeee...

To hater...



Xpon korang g naik pentas, nyanyi depan orang ramai...

Above 50 orang, depan lecture semua... Boleh?

Aku cabar.. Hahahaha :p


Nah gambar :p

Xoxo A.





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...