Saturday, 1 June 2013

Dear my best frind ~

Dear my best friend.....


Dulu kite baik sangat...

Macam kembar...

Kat mane ade ko, kat situ ade aku...



Very close..



Ketawa same2...



Lepak same2..




Buat keje gile same2..


Tido same2 (Bukan les)



Do a lot of activity together...



Gaduh sebab benda yang tak masuk akal...


Bile aku rase down, ko mesti naikkan semangat aku...


Makan same2...


Dulu ko selalu main rambut aku macam ni...


Bile g mane2, orang mesti anggap kite macam kembar...


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
But now........................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
We like an enemy...







Kenape eh ko kianat aku?

Aku bukan nak benci ko sampai bile2..

Aku just nak taw sebab ko kianat aku...

Sampai ati ko tikam aku dari belakang...

Mungkin 1 ari nanti kalau orang yang ko percaye kianat ko, baru ko paham kot ape yang aku rase..

Aku bukan nak doa yang xbaik, tapi sekurang2nye ko sedar ape yang ko buat..

Aku xsalahkan ko 100%, tapi kalau aku ada wat salah, bgtao la..

Aku nak sangat taw ape salah aku sampai ko sanggup tikam aku dari belakang...

Aku harap sangat 1 ari nanti, ko datang jumpe aku and bgtao aku kenape ko kianat aku...

Aku xsure ko bace ke x post ni...

Tapi kalau ko bace bagus la..

Aku xmintak ko mintak maaf or bagi hadiah or something...

Aku just mintak ko bagi taw aku kenape ko kianat aku, and you can LEAVE !




To be continue..

















No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...