Sunday, 2 June 2013

Bumi Kelantan ^^


Sape kat sini orang Kelantan?

Sile angkat tangan?

Saya dah pon jejakkan kaki kat negeri korang.. Yeyyy... Hahaha

Jakun gile..

Sebab ni la first time aku g Kelantan..

Sedih kan?

Bahase Kelantan pon aku xfaham...

Btw best jugak la..

Best barang murah gile ! 

Serius !!!!!

Best gile kalau nak beli baju sebab baju yang harga Rm40 boleh dapat Rm20 je...

Hahahahaha... Jimat2

Btw thanks to kakak sedare sebab ajak aku g sane..

Die kate jom la g sane, nak shooping..

Bile terdengar je shooping, aku da xnampak benda lain da...

Teros nak g..

Yela, aku ni gile shopping sikit...

Then mase kat sane xde la beli banyak sangat...

Btw aku termasuk 1 kedai ni...

Wawwwww !!!!!!

Syurga coklat... I like that..










Sedapkan???

Waw i like it !

Sebenarnye semua tempat pon ade...

Tapi biase la..

Aku ni mane boleh tengok coklat... He3

So aku harap sangat 1 ari nanti aku boleh g shopping2 lagi kat Kelantan..

Wait for me.. Hahahaha :p

Xoxo A.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...