Sunday, 2 June 2013

Hand Make Chocolate Again ^^

Same macam sem lepas..

Sem ni pon aku tolong kakak sedare aku wat coklat and cute muffin..

Best jugak wat benda ni sebab aku memang suke coklat and kek pon..

Kenkadang aku beli kek sebab nak makan je..

Bukan sebab birthday sape2... He3

Nak join?

Jom...



 





 





 


Xoxo A.







Perfomance ^^

Sape yang cakap aku penyanyi tu?

Meh aku nak tampo muke die...

Hahahaha..

Btw xla..

Aku bukan penyanyi la..

Gile ko..

Aku menyanyi dalam toilet pon sumbang.. Hahaha

Acecece...

Btw aku pernah la menyanyi atas stage 4 kali kot.. Xsure..

Dulu mase sekolah rendah, aku selalu naik stage sebab menari...

Menari pon macam kayu...

Tapi bile da besar, menyanyi plak kan? Ish2..

Btw yang full perfomance 2 kali je..

Lagi 2 nyanyi bodo2 je..

Tu pon aku nyanyi dalam Uitm je, mase dinner for fakulti..

Mase first dinner, aku nak yanyi sebab member aku pon nyanyi..

Die kate nyanyi bodo2 je..

Asalkan nak berani..

Berani ke?

Mengigil jugak...

Tapi aku wat derk je.. Hahaha

Gile betol...

Second dinner, aku da xnak nyanyi, tapi kawan aku sorang lagi tanye, aku nak nyanyi atas stage x?

Kalau aku nyanyi, die pon nyanyi...

Aku ni pantang...

Pantang diajak..

Mule2 memang xnak, tapi bile ade geng, rase macam ok je..

Aku penah nyanyi lagu Kalau berpacaran (Xfull), Lagu Xmungkin Kerna Sayang - Alya (Xfull),

Patah Seribu - Shila Amzar (Full), and terbaru AdaMu - Najwa Latif (Full)..

Aku suke sangat lagu Najwa Latif Adamu tu..

Best sangat..

Enjoy sang that song..

Hahaha...

Btw suare xla sedap..

Xcaye tanye la sape2 yang ade dalam dewan tu...

Ade orang suh aku upload dalam youtube...

Memang xnak la weh..

Sebab aku nyanyi hancur, xde practise sangat pon..

Just nyanyi2 gtu2 and teros je naik pentas...

Ye la, kate dinner kan??

Bukannye Perdana Menteri nak datang pon... He3

Sem ni aku xsure naik pentas ke x..

Sebab biasenye kalau aku da deal ngn dorang yang aku nak wat perfomance, aku xcite kat ramai orang pon..

2,3 orang je yang taw...

Sebab aku xnak orang kutuk2.. Hahaha..

So, aku nak wat suprise kat kawan2 aku..

Ade sekali tu, time duk lepak2 same kat meja, aku cakap aku nak g toilet..

Then ttbe dorang nampak aku naik pentas... Hahaha...

Terkejut x? Wink wink

So this sem not sure...

Rase macam xkot...

Heeeeeeeeee...

To hater...



Xpon korang g naik pentas, nyanyi depan orang ramai...

Above 50 orang, depan lecture semua... Boleh?

Aku cabar.. Hahahaha :p


Nah gambar :p

Xoxo A.





User Of Android ^^

Hei korang yang pakai Android, kite da jadi geng sekarang...

Aku dah pon pakai Android.. Yehhhhhhhh...

Dulu aku pakai blackberry.. Ex aku pon pakai bb..

Sekarang da putus..

But aku still pakai  bb sampai skank..

And skank aku da couple ngn orang lain..

Bf aku pakai android, aku pon da terpengaruh sekali..

Bukan ape, kenkadang bile main game kat phone die macam best je.. He3..

Ye la skrin touch kan??

Dlu mane nak kawan ngn orang pakai Android, nak kawan ngn orang pakai blackberry je..

Hahahaha.. Koyanyee..

Xde la..

Sebenarnye macam ni, bf aku memang pakai android, tapi aku xterfikir pon nak beli android..

Sebab yang aku nampak, best main game je..

Aku bukan suke main game pon..

And mase tu aku aku still sayang blackberry aku...

Tapi nak jadikan cerita and rezeki, ade la 1 malam ni...

Aku bosan gile and xtao ape nak buat...

Aku just onilne je..

Then aku search la Samsung Galaxy Tab..

Saje nak usha harga..

Tibe2 aku rase macam nak sangat... Nak nak nak nak...

Untuk perempuan yang bername Aen Rahman ni, bile die kate nak, maka die nak la...

Kalau die kate xnak, maka xnak la..

Lepas aku tgok gambar2, aku pon usha la kat kedai tab tu..

Aku teringin sangat nak warna putih...



Cantikkan warna putih??

Nak sangat warna putih...

Tapi xde rezeki..

Orang kedai tu asyik kempen aku soh beli warna merah..

Sebab warna merah tu baru keluar..

And sesuai sangat tok perempuan sebab die ade application La'Fleur..

Khas tok perempuan kot...




Gambar kat atas ni, bukan tab aku, just search kat google je tapi yang ni la.. He3 :)

Macam sweet je benda ni kan?

So aku pon beli la yang ni...

Testimoni untuk pengguna :-

Lepas je aku pakai gadget ni, waw !!! So awesome...

Seriusly best gile..

Sekarang aku da anak tirikan blackberry aku..

Hahaha... Sian.. Btw..

Aku still guna blackberry tu kot...

Xterfikir lagi nak jual..

For those yang pakai Samsung Galaxy Note 11. waw !!!

Mahal gile..

Tapi aku xberminat pon.. Wnk *_<

Bile da pakai android boleh la bela Pou...










Bile da pakai android, boleh la edit gambar macam orang gile.. Hahahaha :p








 

 


 

 

 

 

 











\

Ade sesetengah gambar ni rasenye aku da terlebih edit..

Bile korang tampo muke aku, rasenye berkepuk tepung gomak jatuh... Hahaha :p

Btw its just for fun and dont take it too serius eh?

Xoxo A.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...