Friday, 31 May 2013

Gwiyomi la sangat ! Haha


Assalamualaikum, Hello, Hye.. Pewittt.. :p

Ade orang bukak blog aku...

Yeah, skank ni da 31 Mei...

Cepat gile mase...

Da nak balik Uitm pon..

Da la barang xkemas lagi..

Cost pon belom register lagi..

Ade orang tanye aku, aku sihat x? ( Ambik berat )

Tapi aku xbg respon pon bile die tanye..

Mane la taw die terbace entry ni kan?

So aku nak cakap yang aku sihat je...

Dah2 xpayah la tanye k..

Aku xrespon tu sebab.......................................

(Ubah topic)

Ok, nak cite sal Gwiyomi yang dah xhangat lagi..

Mesti semua orang taw pasal Gwiyomi kan?

Ala yang menari tergedik2 macam sakai tu (Padahal aku pon buat.. He3 )

Ala saje2 bosan2...

Lagi pon korang ingat nak wat Gwiyomi ni senang ke?

Nak kena hafal step taw...

Kne practice g2...

Aku suke tgok orang Thailand wat Gwiyomi.. Someeyyyy sangat..

1 lagi kalau laki wat memang cuuuumillllll bangat... Hahahahahha

Opsssss jangan mara eh boyprenku...

Memang suke la tengok benda tu sebab lirik die...

Lirik die comel la..

Disebabkan aku suke lirik die, aku buat la video tu tok boypren aku... Hehehe...

And da alang2 aku wat Gwiyomi, aku upload video tu tok Digi Contest...

Ni contest die...




Aku ade suruh orang vote video ni, tapi sadness xramai yang vote,

So link die da xde.. Hahaha

Sape yang menang, boleh jumpe SNSD...

Bestkan?

But, contest pon da xde, its ok..

So tengok la video ni eh?

Jangan muntah lak..

Xpon korang try la wat, meh aku nak tengok.. Hahaha






Muntah? Ade aku kesah?

Xoxo A. -Publish- :p

1 comment:

Alan Aen said...

tenkiu my luv....hihihihihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...