Thursday, 21 March 2013

Love ❤

Salam.....

Memang da lame gile xupdate...

Rase maleh nak update....

Tapi nak update jugak yang ni sebab stresssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lagi beberape ari je nak final exam...

Tapi aku xstart study lagi...

Arghhhhhhhhh !!! Tensionnnn...

Aku asyik ingat kat buah ati aku je...

Asyik fikir pasal die je...

Boleh x ko keluar dari otak aku?

Aku asyik fikir ko je taw x?????!!!

Aku nak study ni....

Tolong la faham...........................

Sob sob...........

Somebody, help me...

Ya Allah, jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya pada-Mu, agar bertambah kekuatanku untuk mencintai-Mu...

Ya Allah, jika aku jatuh cinta, janganlah perasaan itu melebihi cintaku pada-Mu... Amin..

Semoga aku dapat la lupakan sekejap orang yang aku sayang tu time aku nak study...

Susah nak focus !!!!!!!!!!!

Arghhhhhhhhhhhhh !!!

Stay away from my mind !!!!!!!!

Seksa betol la !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bile rindu... Mule la ingat kat die...

Lepas tu tengok gambar die...

Apsal la aku asyik ingat kau wahai buah hati ku............... =_="

=((((

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Lee Minho...

Apsal la aku asyik ingat kat ko...

Nak naik katil ingat die...

Nak makan ingat die...

Nak g kelas ingat die...

Semua benda ingat die...

Bile rindu kat Lee Minho ni.. 

Mule la cari die kat google.. 

Bukak Facebook die..

Kot2 la die online...

Bile die online, aku selalu wall die..

Tapi die xpenah like pon...

Waaaaaaaaaaaaaaaaa... Perit ='(

Lepas tu cari die kat Youtube..

Sebab tu la aku xstudy !!!!!!!!!!!!!!

Arghhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!

Stay away from my mind please......


Nak Lee Minho boleh x???? 

I heart him so badly... =_=''










Why u are so cute? Damn cute ! =_="





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...