Thursday, 31 January 2013

Saya Pencinta Kasut ♥


Hye3...
Clap your hand sebab korang nak bace this post.. Thanks ! Hehehe

Ok... I love shoes very much...

Just wanna share my bit collection...

Xde la banyak mane pon..

Tapi aku sayang semua kasut2 aku...

Jom bace ape aku nak membebel..

Kasut aku lebih dari 1...

Terasa bersalah sebab gunakan duit tok beli something yang kita dah ade...

Biase la perempuan... Xboleh tgok excesories..

Walau mcm mane pon aku still berusaha nak kawal perbelanjaan... =)

Lets see....



Kasut No.1




Ok.. This is my favourite shoes ever !
Best gile bile pakai...
Kasut ni aku beli ngn Rara..
So kiteorang ade kasut yang same...


Jeng2... Same kan??
Kalau korang nampak kiteorang kuar pakai kasut same tu, paham2 je la eh... Hehhehehe

Kasut no.2 



Ni pon kasut favourite aku jugak...
Suke sangattttt... Tapi aku jarang pakai kasut ni...
Bg aku kasut ni cantik sangat... Sebab tu aku beli... He3


Kasut no.3



Kasut ni pon aku suke jugak..
Kira semua kasut yang aku beli aku suke la...
Kasut ni lawa gileeeee...
Like it..
Btw... Rara pon beli kasut ni jugak..
So kiteorang ade kasut yang same.. Heheheheh...



Kasut no.4



Kasut ni aku beli mase aku part 4 kat Uitm...
Skank aku da part 5...
Tapi sekali pon aku xpernah pakai kasut ni...
Kasut ni still ade dalam kotak kat bawah katil aku...
Aku pon pelik apsal aku xpernah pakai kasut ni...
Xpenah pakai lagi kasut ni tapi still beli kasut baru... Hahaha
Terok kan?
Btw kasut ni cantik sangat sebab nampak rare... 
Corak leopard tapi warna hitam.. Hehehe

Kasut no.5



Ni pon kasut favourite aku jugak..
Tengok, semua la kasut favourite aku..
Kalau ade orang curi, aku potong tangan die.. Hehe
Ok, kasut ni ade dua pasang taw, corak yang same...
Aku beli 2 pasang sekali gus sebab corak die cantik..
Takot yang sepasang tu koyak..
So ade lagi sepasang... Hahhahaha
Tapi yang sepasang lagi ade kat rumah...


Sebenarnya aku beli 2 kasut ni serentak..
Lepas beli wedges tu, aku ternampak kasut sarung tu pulak..
Da jatuh ati, nak wat mcm ne.. Melayang duit aku... Huhhhhh =_=''



Kasut no. 6





Kasut pink ni selipar je sebenarnye...
Kasut ni aku baru je beli...
Baru pakai sekali..
Sayang la nak pakai... Hahhahahha

Kasut no.7



Kasut ni pon aku baru je beli...
Belom sempat pakai lagi... 
Ade kat bawah katil aku..
Still ade dalam kotak die.. Hahahha
Xtao la bile aku nak pakai =_=''
Harap sangat da xbeli kasut baru...


Sebenarnya 3'3 kasut ni aku beli serentak...
Ni la keje gila yang aku buat =_=''
Aku beli serentak sebab 3'3 cantik...
Hehehe
Kasut hitam tu Rara pon beli...
Kasut tu kene order sebenarnya..
Tapi last minit xjadi beli...
Sebab Rara pon beli 3 pasang kasut...
Da banyak sangat, tu yang cencalkan... Hahaha

Kasut no. 7







Kasut ni pon aku suke jugak...
Kasut ni murah je..
Korang boleh dapat kasut ni dengan harga Rm10 ..
Kasut ni selasa sangat..
Tak panas sebab banyak lubang...
Tapi jangan pijak lopak air, nanti habis basah kaki... He3

Kasut no.8



Cantik x kasut ni?
Kasut ni aku beli sebab dibuat dari kain Jeans..
Smart je..
Tapi aku da tak pakai da kasut ni..
Sebab da banyak kasut baru... Heeeeee =P

Kasut no.11




Wedges ni aku beli kat kedai Bata..
Sebenarnya tak banyak design yang aku suka kat kedai Bata..
Tapi ttbe ternampak kasut ni..
Macam cantik je..
So aku beli..
Tapi sekarang aku da tak pakai da..
Sian die dok bawah katil... Heeeee =P

Kasut no 12



Kasut ni pon aku da jadikan anak tiri..
Sebab da banyak kasut baru..
Sorry kasut... Ahakahakhak... =P

Kasut no.13




Selipar ni lak aku beli kat Kl ngn mak aku..
Selipar ni murah je..
Kalau keluar aku lebih suka pakai selipar ni..
Sebab selipar ni simple..
Lagipon tahan lasak.. Huhu

Kasut no 14




Ni selipar..
Aku pakai kat bilek je..
Or nak pergi dapur..
Selipar ni sangat sangat murah..
Semua orang mampu beli taw...
Mase ni aku xde banyak duit..
Tapi terase nak beli jugak kasut..
Last2 aku beli la selipar ni..
Harga die Rm2 ringgit... Hahahahahha..
Murah kan????
Smart la jugak.. =P

Kasut no 15




Selipar ni wajib beli setiap sem... Heheheh
Ade orang pakai selipar  ni kat lua..
Aku pakai dalam bilek je...
Macam tak sesuai je nak bawak keluar..
Comel kan kasut ni?? Hehhe

So... Ni la cite Me and Shoes...
Kalau korang nak beli kasut aku dengan half price...
Boleh je.. Hehe
Sebab aku baru pakai beberape kali..
Tak semua la..
Tapi kalau tak de sape nak beli, nampaknya aku kne buat kenangan la semua kasut ni..
Hahahaha...

Harap2 tak beli kasut da pas ni..

Doa2kan.. Heeeee

Love3

-Tata-





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...