Tuesday, 22 January 2013

Januari ~


Hye3..
Thanks sebab spent time bukak

Mmg lame gile xbukak blog...
Tengok jumlah pengunjung da naik, aku pon tak bukak..
Korang pulak yang tolong bukakkan..
Toce2.. He3


Mmg lame xbkk sebab maleh la nak menaip...
Aku post ni pon sebab rase macam exhausted sangat =_=''
Sob sob..

Apsal la xde luck every January..
Mase Januari 2012 aku putus ngn ex aku..

Mmg best la orang lain wall aku wish birthday, ttbe status fb "In relationship to single"

Taun ni pon macam nak jadi...
Damn...

What wrong Januari???

-
-
-
It my Birthday ='(


Btw thanks so much to my friends Rara, Hani and Emma because give me hug when im feeling down...

Thanks =')

Walaupun sekarang da 22 Januari 2013, tapi still ade lagi benda bad yang jadi..
Mybe Januari bukan bulan aku kot..
Ape boleh buat..
Wah...
Pasragh itu menyeragh...
Hehe

Post ni bukan nak meraih simpati or pape, just nak share what is going on...

Taun lepas mase Januari 2012...
Memang sedih gile and call my mom sambil nangis..
Taun ni pon aku call mak aku bagai..
Tapi kali ni aku cover suara nangis..
So die xsyak yang aku tengah nangis..

My hope is..

No more January like this...

Im begging... 


Walaupun ade cerita sedih, tapi time birthday kena la happy2..
Mmg birthday every year ade... Tapi setahun sekali je kan?

So mase birthday thanks to Rara sebab celebrate birthday kite..

Suprise kek...

Love u...

Thanks to Emma n Hani jugak...



Btw thanks soooooo much kat semua yang wish kat wall facebook aku...
Ramai jugak yang wish...
Tapi sorry sangat sebab aku belom habis cakap terima kasih kat setiap orang yang post sebab line tenet kat sini tak clear...
So aku reply jugak nanti.. 
Sorry sangat kalau lambat =(

Ape yang aku rase special bile korang sanggup anta mcj kat phone mase 8 Jan tu..
Wow.. So appriciate !
Ye la..
Skank kan da ade facebook..
Walaupun korang ade facebook aku, tapi korang still wish kat phone..

Tu diaaa...
Sayang ar kat korang... Muah3..

Ni antara yang wish kat aku...
Ni semua anta mcj, Bbm, and Whatsapp...
Bbm ngn whatsapp mmg free, tapi kira ok la.. At least privasy kan? Hahaha

Ade yang wish kat phone nokia tapi xdpt nak print screen sebab phone biase je..

Thanks korang !



























To korang yang sent phone Celcom, thanks jugak..

Macam Alan, Una, Erda, Aenis, and semua

Maceh...

To yang post adiah by post laju tu thanks taw !...
U are my friend yang baik sangat... Hehehe

Yang wish birthday kat tingkap bilik pon ade taw...

Haaaaa...


Btw... May Allah bless u too...

Thanks...

=____________________________________=
Big Smile...

-Tata -







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...