Thursday, 31 January 2013

Saya Pencinta Kasut ♥


Hye3...
Clap your hand sebab korang nak bace this post.. Thanks ! Hehehe

Ok... I love shoes very much...

Just wanna share my bit collection...

Xde la banyak mane pon..

Tapi aku sayang semua kasut2 aku...

Jom bace ape aku nak membebel..

Kasut aku lebih dari 1...

Terasa bersalah sebab gunakan duit tok beli something yang kita dah ade...

Biase la perempuan... Xboleh tgok excesories..

Walau mcm mane pon aku still berusaha nak kawal perbelanjaan... =)

Lets see....



Kasut No.1




Ok.. This is my favourite shoes ever !
Best gile bile pakai...
Kasut ni aku beli ngn Rara..
So kiteorang ade kasut yang same...


Jeng2... Same kan??
Kalau korang nampak kiteorang kuar pakai kasut same tu, paham2 je la eh... Hehhehehe

Kasut no.2 



Ni pon kasut favourite aku jugak...
Suke sangattttt... Tapi aku jarang pakai kasut ni...
Bg aku kasut ni cantik sangat... Sebab tu aku beli... He3


Kasut no.3



Kasut ni pon aku suke jugak..
Kira semua kasut yang aku beli aku suke la...
Kasut ni lawa gileeeee...
Like it..
Btw... Rara pon beli kasut ni jugak..
So kiteorang ade kasut yang same.. Heheheheh...



Kasut no.4



Kasut ni aku beli mase aku part 4 kat Uitm...
Skank aku da part 5...
Tapi sekali pon aku xpernah pakai kasut ni...
Kasut ni still ade dalam kotak kat bawah katil aku...
Aku pon pelik apsal aku xpernah pakai kasut ni...
Xpenah pakai lagi kasut ni tapi still beli kasut baru... Hahaha
Terok kan?
Btw kasut ni cantik sangat sebab nampak rare... 
Corak leopard tapi warna hitam.. Hehehe

Kasut no.5



Ni pon kasut favourite aku jugak..
Tengok, semua la kasut favourite aku..
Kalau ade orang curi, aku potong tangan die.. Hehe
Ok, kasut ni ade dua pasang taw, corak yang same...
Aku beli 2 pasang sekali gus sebab corak die cantik..
Takot yang sepasang tu koyak..
So ade lagi sepasang... Hahhahaha
Tapi yang sepasang lagi ade kat rumah...


Sebenarnya aku beli 2 kasut ni serentak..
Lepas beli wedges tu, aku ternampak kasut sarung tu pulak..
Da jatuh ati, nak wat mcm ne.. Melayang duit aku... Huhhhhh =_=''



Kasut no. 6





Kasut pink ni selipar je sebenarnye...
Kasut ni aku baru je beli...
Baru pakai sekali..
Sayang la nak pakai... Hahhahahha

Kasut no.7



Kasut ni pon aku baru je beli...
Belom sempat pakai lagi... 
Ade kat bawah katil aku..
Still ade dalam kotak die.. Hahahha
Xtao la bile aku nak pakai =_=''
Harap sangat da xbeli kasut baru...


Sebenarnya 3'3 kasut ni aku beli serentak...
Ni la keje gila yang aku buat =_=''
Aku beli serentak sebab 3'3 cantik...
Hehehe
Kasut hitam tu Rara pon beli...
Kasut tu kene order sebenarnya..
Tapi last minit xjadi beli...
Sebab Rara pon beli 3 pasang kasut...
Da banyak sangat, tu yang cencalkan... Hahaha

Kasut no. 7







Kasut ni pon aku suke jugak...
Kasut ni murah je..
Korang boleh dapat kasut ni dengan harga Rm10 ..
Kasut ni selasa sangat..
Tak panas sebab banyak lubang...
Tapi jangan pijak lopak air, nanti habis basah kaki... He3

Kasut no.8



Cantik x kasut ni?
Kasut ni aku beli sebab dibuat dari kain Jeans..
Smart je..
Tapi aku da tak pakai da kasut ni..
Sebab da banyak kasut baru... Heeeeee =P

Kasut no.11




Wedges ni aku beli kat kedai Bata..
Sebenarnya tak banyak design yang aku suka kat kedai Bata..
Tapi ttbe ternampak kasut ni..
Macam cantik je..
So aku beli..
Tapi sekarang aku da tak pakai da..
Sian die dok bawah katil... Heeeee =P

Kasut no 12



Kasut ni pon aku da jadikan anak tiri..
Sebab da banyak kasut baru..
Sorry kasut... Ahakahakhak... =P

Kasut no.13




Selipar ni lak aku beli kat Kl ngn mak aku..
Selipar ni murah je..
Kalau keluar aku lebih suka pakai selipar ni..
Sebab selipar ni simple..
Lagipon tahan lasak.. Huhu

Kasut no 14




Ni selipar..
Aku pakai kat bilek je..
Or nak pergi dapur..
Selipar ni sangat sangat murah..
Semua orang mampu beli taw...
Mase ni aku xde banyak duit..
Tapi terase nak beli jugak kasut..
Last2 aku beli la selipar ni..
Harga die Rm2 ringgit... Hahahahahha..
Murah kan????
Smart la jugak.. =P

Kasut no 15




Selipar ni wajib beli setiap sem... Heheheh
Ade orang pakai selipar  ni kat lua..
Aku pakai dalam bilek je...
Macam tak sesuai je nak bawak keluar..
Comel kan kasut ni?? Hehhe

So... Ni la cite Me and Shoes...
Kalau korang nak beli kasut aku dengan half price...
Boleh je.. Hehe
Sebab aku baru pakai beberape kali..
Tak semua la..
Tapi kalau tak de sape nak beli, nampaknya aku kne buat kenangan la semua kasut ni..
Hahahaha...

Harap2 tak beli kasut da pas ni..

Doa2kan.. Heeeee

Love3

-Tata-





Tuesday, 22 January 2013

Januari ~


Hye3..
Thanks sebab spent time bukak

Mmg lame gile xbukak blog...
Tengok jumlah pengunjung da naik, aku pon tak bukak..
Korang pulak yang tolong bukakkan..
Toce2.. He3


Mmg lame xbkk sebab maleh la nak menaip...
Aku post ni pon sebab rase macam exhausted sangat =_=''
Sob sob..

Apsal la xde luck every January..
Mase Januari 2012 aku putus ngn ex aku..

Mmg best la orang lain wall aku wish birthday, ttbe status fb "In relationship to single"

Taun ni pon macam nak jadi...
Damn...

What wrong Januari???

-
-
-
It my Birthday ='(


Btw thanks so much to my friends Rara, Hani and Emma because give me hug when im feeling down...

Thanks =')

Walaupun sekarang da 22 Januari 2013, tapi still ade lagi benda bad yang jadi..
Mybe Januari bukan bulan aku kot..
Ape boleh buat..
Wah...
Pasragh itu menyeragh...
Hehe

Post ni bukan nak meraih simpati or pape, just nak share what is going on...

Taun lepas mase Januari 2012...
Memang sedih gile and call my mom sambil nangis..
Taun ni pon aku call mak aku bagai..
Tapi kali ni aku cover suara nangis..
So die xsyak yang aku tengah nangis..

My hope is..

No more January like this...

Im begging... 


Walaupun ade cerita sedih, tapi time birthday kena la happy2..
Mmg birthday every year ade... Tapi setahun sekali je kan?

So mase birthday thanks to Rara sebab celebrate birthday kite..

Suprise kek...

Love u...

Thanks to Emma n Hani jugak...



Btw thanks soooooo much kat semua yang wish kat wall facebook aku...
Ramai jugak yang wish...
Tapi sorry sangat sebab aku belom habis cakap terima kasih kat setiap orang yang post sebab line tenet kat sini tak clear...
So aku reply jugak nanti.. 
Sorry sangat kalau lambat =(

Ape yang aku rase special bile korang sanggup anta mcj kat phone mase 8 Jan tu..
Wow.. So appriciate !
Ye la..
Skank kan da ade facebook..
Walaupun korang ade facebook aku, tapi korang still wish kat phone..

Tu diaaa...
Sayang ar kat korang... Muah3..

Ni antara yang wish kat aku...
Ni semua anta mcj, Bbm, and Whatsapp...
Bbm ngn whatsapp mmg free, tapi kira ok la.. At least privasy kan? Hahaha

Ade yang wish kat phone nokia tapi xdpt nak print screen sebab phone biase je..

Thanks korang !



























To korang yang sent phone Celcom, thanks jugak..

Macam Alan, Una, Erda, Aenis, and semua

Maceh...

To yang post adiah by post laju tu thanks taw !...
U are my friend yang baik sangat... Hehehe

Yang wish birthday kat tingkap bilik pon ade taw...

Haaaaa...


Btw... May Allah bless u too...

Thanks...

=____________________________________=
Big Smile...

-Tata -







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...