Friday, 9 November 2012

Blogger Femessss


Hye Semua... 
Hari ni hari yang paling takot dalam dunia sebab aku kena cek result final exam...
Memang cuak habis..
Semua benda jadi kelam kabut sebab neves punye pasal...


Ni la yang jadi...
Aq punye cuak..
Nasib baik semua ok..

Alhamdulillah =')

Btw, aq bukan nak cite sal result.. Tapi pasal blogger femes...
Aku memang suke bace blog dorang...
Dorang pon da femes.. Da masuk paper bagai..
Tahniah..
Lagipun, tok pengetahun korang, main blog boleh dapat duit taw...
Wink wink..
Tu goal aku sekarang..
Nak cari duit pakai blog.. Haha
Berjaya atau tak, kite tengok nanti..

Kalau korang nak link blog femes, korang g kat belah kanan,
bawah sekali k?


Selamat Membace =)))



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...