Tuesday, 30 October 2012

Lantak kau la !! ~




Lantak kau la tu maksudnye aku dah malas nak layan ko !

Haaa... Tu la maksud die.. Hehe

Ok.. For this post, aku dah xnak marah-marah da.. Aku nak cool je... ^^

Tengok gambar bawah ni k?

Gambar Pertama :-


Gambar Kedua :-


Haaa... Ni la die budak yang pernah fake aku guna name Julia kat facebook dulu..

Sekarang ni die tak main facebook da..

Main twitter lak.. Tapi die tetap nak guna gambar aku..

Aku rase muke die xde hidung kot.,. Tak pun hidung die tak de lubang... Hahaha

Sian ko.. Patut la ko ambik gambar aku..

Tak pe la.. Guna lah.. Aku tak marah da sekarang...

Cume, kalau ko still nak berdegil, aku nak letak syarat la..

Syarat die aku takkan maafkan ko... Hahaha..

Tu hak aku...

Hak ko, ko boleh buat ape je yang ko, hak aku, hak aku...

Aku pun da malas nak beria2 nagn orang GILE macam ko...

Sian.. Agaknye ko ni kurang didikan... Hahaha

Papepon ade orang nasihat aku supaye deactive semua akaun tak payah main facebook da..

Hehe.. Btw LANTAK KO LAAAA.... MALAS AKU NAK LAYAN... !





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...