Tuesday, 30 October 2012

Lantak kau la !! ~




Lantak kau la tu maksudnye aku dah malas nak layan ko !

Haaa... Tu la maksud die.. Hehe

Ok.. For this post, aku dah xnak marah-marah da.. Aku nak cool je... ^^

Tengok gambar bawah ni k?

Gambar Pertama :-


Gambar Kedua :-


Haaa... Ni la die budak yang pernah fake aku guna name Julia kat facebook dulu..

Sekarang ni die tak main facebook da..

Main twitter lak.. Tapi die tetap nak guna gambar aku..

Aku rase muke die xde hidung kot.,. Tak pun hidung die tak de lubang... Hahaha

Sian ko.. Patut la ko ambik gambar aku..

Tak pe la.. Guna lah.. Aku tak marah da sekarang...

Cume, kalau ko still nak berdegil, aku nak letak syarat la..

Syarat die aku takkan maafkan ko... Hahaha..

Tu hak aku...

Hak ko, ko boleh buat ape je yang ko, hak aku, hak aku...

Aku pun da malas nak beria2 nagn orang GILE macam ko...

Sian.. Agaknye ko ni kurang didikan... Hahaha

Papepon ade orang nasihat aku supaye deactive semua akaun tak payah main facebook da..

Hehe.. Btw LANTAK KO LAAAA.... MALAS AKU NAK LAYAN... !





People in my life ♥



My sister and i..


My nice BFF


My clever BFF


My sweet BFF



My lovely BFF


Go_down society


Aenis, Amer, Aen



Dinner

\

On Red Carpet


Jamuan Raya


Ieda, Aen, Ag


Kami


Uitm Friends


With Diana and friends













Soko - Take My Heart Lyrics



You can take my heart for a walk on the beach 
You can take my heart for a little trip 
You can take my heart very close to your heart 
You can take my heart forever if you like 

But not every heart belongs to any other 
You and I 
You and I are meant to be 
I'm the one for you, You're the one for me 
You love me as much as I do 
When you look at me and we're skin to skin 
I want you so 
Please come in 
And you love me more and more 
And my love grows up with you 
And you kiss me more and more 
And I kiss you, too 
And I kiss you, too 

If I take your heart, I will cherish it every day 
If I take your heart, I will heal these old wounds 
If I take your heart, it's to make it happy 
If I take your heart, it's forever close to mine 

But not every heart belongs to any other 
You and I 
You and I are meant to be 
I'm the one for you, You're the one for me 
You love me as much as I do 
When you look at me and we're skin to skin 
I want you so 
Please come in 
And you love me more and more 
And my love grows up with you 
And you kiss me more and more 
And I kiss you, too 
And I kiss you, too 

(violin solo!) 

I don't care, I don't care 
If I'm again carried away 
If you swear, if you swear 
To give me your heart in return 
To give me your heart in return 

I don't care, I don't care 
If I'm again carried away 
If you swear, if you swear 
To give me your heart in return 
To give me your heart in return


Dear God ~




Avenged sevenfold Dear God Lyrics


A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love
Purpose hard to find
While I recall all the words you spoke to me
Can’t help but wish that I was there
Back where I’d love to be, oh yeah
*courtesy of LirikLaguIndonesia.Net
Dear God the only thing I ask of you 
Is to hold her when I’m not around
When I’m much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her
And now I wish I’d stayed
‘Cause I’m lonely and I’m tired
I’m missing you again, oh no
Once again

There’s nothing here for me on this barren road
There’s no one here while the city sleeps
And all the shops are closed
Can’t help but think of the times I’ve had with you
Pictures and some memories will have to help me through, oh yeah

Dear God the only thing I ask of you is
To hold her when I’m not around, 
When I’m much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I’d stayed
‘Cause I’m lonely and I’m tired
I’m missing you again oh no
Once again

Some search, never finding a way
Before long, they waste away
I found you, something told me to stay
I gave in, to selfish ways
And how I miss someone to hold
When hope begins to fade… 

A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love 
Hope is hard to find

Dear God the only thing I ask of you is
To hold her when I’m not around, 
When I’m much too far away
We all need the person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I’d stayed
‘Cause I’m lonely and I’m tired
I’m missing you again oh no
Once again



I am just a Girl =)








Terima Kasih Dato' Seri Najib =)


\





Cara Nak Tingkatkan Confident Level (Singing)










Jangan gatal tangan ~







Nak pergi ke tak ???



Assalamualaikum semua....
Bajet ada orang nak baca je kan? Hehe

Btw, sebelum pape, aku nak cakap yang aku dah belajar something yang baru dalam dunia blogger...
Ni Hanis Zulaika yang ajar taw..
Kalau tak kenal sape Hanis Zulaika tu, korang boleh google die sekarang ek?

Hanis cakap, kalau nak update pape kat blog, make sure korang guna ejaan yang betol...
Tujuan die untuk memudahkan blog korang dicari di google..

Contohnye kalau nak type saya tu jangan la type 'Shayer', kalau nak type tu nak jgn la type 'Nux', tak pon macam ni 'Shayer chenta awax'... Hahaha... Lawak gilee...

Aku pon selalu buat short form.. Tapi sekarang nak belajar type full lak.. Hehehe..

Ok this is my first post mase cuti semester ni...
Rasenye sempat lagi kot nak ucap Selamat Hari Raya Aidiladha to semua umat islam..





Disebabkan terlampau bosan kat rumah and nak manfaatkan broadband yang  letih mak ayah aku bayar tiap-tiap bulan, so aku merepek je la kat blog ni..
Sape nak layan tu, layan je la.. Bukan aku private pon blog ni... Hehehe XD

And sorry sebab aku akan guna bahase rojak kat dalam ni... Bukan ape, tok suke-suke je..
Lagipon, my english is not really good.. Hahaha


Ok, depends on tittle, nak pergi ke tak?

Yesssss....

Nak pergi ke tak...

Ok cite die macam ni...

Macam mane nak cite ek? Tak xtao nak mule dari mane...

Ok macam ni... Korang mesti tak caye yang aku contek je ngan sorang artis ni..

Die selalu anta chat kat facebook  aku and kadang-kadang kiteorang bbm..

Tapi aku tak boleh la bagi bbm pin die.. Sorry...

Aku contect ngan die dah lame gak ar.. Dari aku sem 2 kat Uitm..

Tapi tak de pape k? Hehe

And yang paling sedih aku tak tau pun pasal lagu-lagu die sebab aku suke dengar lagu yang baru-baru je.. Cewahhh..

Ok ni facebook die...



Baru-bari ni Abang Amy ade suh aku g studio die..

Uji bakat...

Ha???? Uji bakat.. Bakat ape la yang ade kat aku ni kan??

Aku pon termenung and pikir sekejap..

Nak uji bakat ape ek??

Ermm.. Aku pun tanye la die... Saya nak uji bakat ape kat sane..

Die kate, datang je nanti kite tengok bakat ape yang ade..

Hehe.. Adoiii..

Aku pun tak taw la die melawak ke serius ke..

Btw, aku tak fikir sangat pun pasal benda tu sebab aku nak focus study and focus ape yang lagi penting..

Lagipun aku takot la nak masuk Dunia yang aku tak pernah masuk walaupun MINAT TU ADE... Hahaha

Kalau rezeki memang dah tertulis kat situ, ade lah nanti..

So, jawapan untuk tawaran tu ----> 

Saya akan cube sedaya upaya.. I'll there... InsyaAllah =)))

Wink wink =D











LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...