Tuesday, 7 August 2012

Photoshoot By Me ^^


Bismillahirohmanirohim.....
Baik lak aq time bulan puase ni kan??

Actually aq maleh nak update,
Tp aq nak share gambar aq posing ala2 gewdik ni..

Photoshoot ni tak rancang sebenarnye...
Spontan je..
Mase 2 aq nak tunggu mak aq jemput nak balik rumah...
Then mase tggu aq ajak la member aq g jalan2..

Aq xtao la Rara pandai ambik gambar cadid..
''Thanks taw Rara...
Posing kite semua lebih2 kurang je, tp sebab ko pandai ambik gambar, then semua nampak ok''..
Hehe.. Tq 2 Aenis gak sebab terlibat dalam photoshoot tawaf semua tempat ni...
Kalau korang nak tengok kerja gile aq, Aenis ngn Rara, layan je la pic bawah ni ek??
Jangan boring lak... Sbb ade beratus2 gambar yang kterog tangkap.. Hu3

^^

Layan...

-
-
-
-



































































Creadit to Aenis Aleeya and Rara Red Roses for this wonderful Job...

Thanksss !!!! ♥ ♥ ♥

Hope lepas ni ade lagi Photoshoot mcm ni..

Best... Hehe

Love Aen..

#Like kalau suke =p






1 comment:

huahua said...

http://peaceder.blogspot.com/2012/08/peaceder-11-golongan-manusia-yang-didoa.html.. follow me back

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...