Friday, 24 August 2012

Lagu Favourite aq sekarang !!! ~~ Layan



Hye semua !
Ni simple post je
Nak cepat.. Haha
Ok.. Dulu aq ade lagu favourite...
Lagu2 tu still aq ske..
Tapi yang paling latest lagu ni....

Jangan menyerah By D'masiv





Aq ske lagu ni sebab aq tengok sinetron kat Tv3.. Tajuk die "Amanah Dalam Cinta"
Aq xske sangat cite indon.. Tapi yang ni lain sikit..
Aq nak full episod.. Sape ade ek???


-
-
Kat bawah ni lak lagu

Untuk mencintaimu By Seventeen



Ok, aq baru je suke lagu Untuk Mencintaimu..
Sape kat sini tengok Randi Pangalila kat Astro Ria time Raye Aidilfitri??
Bukan Nada Cinta, tapi ni special for Randy..
Aq tak ingat tajuk die..
Tapi khas tok raya la..
Dalam 2 die ade nyanyi lagu ni..
Best lak.. Dah la cute
Aq pon teros la download.. Hahaha


Best kot dua2 lagu ni... Loveee

Aq harap ade la orang nak nyayikan aq lagu ni nanti..

Sape ek orang 2???

Jeng jeng !!!

Jom kite nantikan..

Love Aennn =)))










Tuesday, 7 August 2012

Photoshoot By Me ^^


Bismillahirohmanirohim.....
Baik lak aq time bulan puase ni kan??

Actually aq maleh nak update,
Tp aq nak share gambar aq posing ala2 gewdik ni..

Photoshoot ni tak rancang sebenarnye...
Spontan je..
Mase 2 aq nak tunggu mak aq jemput nak balik rumah...
Then mase tggu aq ajak la member aq g jalan2..

Aq xtao la Rara pandai ambik gambar cadid..
''Thanks taw Rara...
Posing kite semua lebih2 kurang je, tp sebab ko pandai ambik gambar, then semua nampak ok''..
Hehe.. Tq 2 Aenis gak sebab terlibat dalam photoshoot tawaf semua tempat ni...
Kalau korang nak tengok kerja gile aq, Aenis ngn Rara, layan je la pic bawah ni ek??
Jangan boring lak... Sbb ade beratus2 gambar yang kterog tangkap.. Hu3

^^

Layan...

-
-
-
-



































































Creadit to Aenis Aleeya and Rara Red Roses for this wonderful Job...

Thanksss !!!! ♥ ♥ ♥

Hope lepas ni ade lagi Photoshoot mcm ni..

Best... Hehe

Love Aen..

#Like kalau suke =p






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...