Friday, 8 June 2012

Thanks Sebab Skodeng My Blog Senyap-senyap ^^ ♥


Hye Semua !
Ok, post ni aq nak bagi penghargaan kat diri korang sebab korang da support pe yang aq da buat
Walaupun aq banyak merepek dalam blog ni, tapi tak sangka ade jugak orang nak bace ape yang aq merepek..
Hihi

Terima kasih tok semua..

Tepuk tangan tok diri sendiri !

Nah bunga tok setiap orang yang bace blog aq.. He3

Gambar je la yang mampu bagi..


Cantik x bunga 2??

Ok, post ni belom habis lagi..

Aq belum habis cite lagi..

Ok, cite die gini..

Kalau aq Log In blog, 

Aq dapat taw berape orang yang tengah skodeng blog aq..

Benda ni betol taw..

Aq da kaji pon..

Kalau ade 3 orang tengah tgok blog aq, die akan update "3 person Skodeng Your Blog"

Ha.. Lebih Kurang macam 2 la..

Paling Ramai yang skodeng pon 11 orang je...

Mase 2 aq tgh online..

Aq nampak ade 11 orang tgh bukak..

Aq xtao la dorang datang dari mane..

Tak caye??

Ni bukti die..


Ni la paling ramai yang Skodeng Blog aq..

Tapi ni mase aq Online la,
mase aq offline, xtao la berape orang yang skodeng

Tadi aq ade post something..

Tibe2 aq ternampak ade ramai lak yang Skodeng Blog aq..


Mule2 aq tgok ade 29..

Lepas 2



Tak lame lepas 2..


Wahhh... Dari mane kah kamu??

Tuan Punye Blog Tengah On ni..

Tegur2 la sikit.. Kikiki

Kalau aq offline, aq xtao la berape orang yang skodeng..

Kalau ade 1 orang je yang skodeng, makneye, Awak yang tengah bace ni la.. Hi3

Papepon Tq taw !!!
  
Kumawo ! (Thanks in Korean)

Love Aen ♥


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...