Saturday, 9 June 2012

Rindu Baby Arnab Saye ! ~


Salam...
Post ni aq saje nak share gambar kenangan aq ngn baby rabbit aq
Comel sangat taw
Sebenarnye aq xsuke binatang berbulu
Tapi disebabkan rumah aq ade banyak sangat rabbit, aq jadi suke lak
Hehe.. Tapi aq berani pegang baby je la
Yang mak die xley pegang..
Nty die gigit..

Skank ni, rabbit ni ade lagi..
Tapi die da besar
Xley nak pegang sangat..
Nanti asyik nak lari je.. Hu3 XD

Korang semua suke tengok gambar je kan?

Ok.. Post ni mmg aq hidangkan gambar je kat korang

Tapi jangan curi lak gambar ni??!!

Aq da serik lorrhhh

(Perasan.. Hehehe)





























No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...