Friday, 8 June 2012

Kawan Sekolah Saya Jadi Handsome Sekelip Mata ~


Hyeee !
Salam Jumaat semua...
Ari ni mungkin hari terakhir aq kat rumah..
Sebab esok atau lusa aq nak kena balik Uitm da..
Hukhuk.. Sedih ade.. Epy pon ade..
Bukan pe, da kena tggal rumah n mengadap buku..
Xpe la.. Nak wat macam ne..
Kena sedar diri la yang aq ni student..
Bukan blogger sepanjang mase..

Ok berbalik pade tajuk entry aq ni..
Aq sebenanrnye da lame nak update pasal die ni..
Tapi aq takot tuan punye badan xizinkan..
So td aq da inbox tuan punye badan kat fb..
Aq nak update cite pasal die kat blog aq..
And die da pon bagi aq kebenaran tok update pasal die.. Macehh !!
Jom terjah cerita die..

Ok, cite die mcam ni taw..
Name die Ikmal..
Die ni kawan sekolah aq mase Form1, Form2, Form3..
Tapi aq xde la rapat ngn die sebab die kelas lain, aq pon kelas lain..
Kire die ni 1 batch ngn aq la..
Kterog semua tak paggil die Ikmal taw..
Kteorg semua paggil die Teady..
-
-
-
-
Teady???
-
-
Kenape Teady???
-
-
-
Comel sangat ke??
Hehehe..
Mesti korang pelik apsal semua orang panggil die Teady kn?
Kteorg panggil die Teady sebab Teady ni Tembam+Comel..
Bulat je pipi die..
Memamg sebijik macam Teady bear..
Lebih kurang macam gambar kat bawah ni..


Comel x??
Opppsss... Soi ek Ikmal Teady..
Yang same ko ngn patung ni faktor kecomelan je la..
Kalau korang tak caye, tengok gambar bawah ni..



Haaa.. Ni la gambar Teady mase sekolah..
Comel x?
Macam Teady kan?
Sesuai sangat la bile paggil Teady..

Ok, lepas form3, aq pindah sekolah lain
Mase ni aq xjumpe Teady 2 tahuun..
Lepas 2 aq main facebook..
Aq pon xtao la macam mane Teady boleh ade dalam account facebook aq
Aq xtao la sape add sape
Aq ke yang add, or Teady yang add..
Xingat laaa.. He3

Mase aq log in facebook..
Tibe2 aq ternampak seorang boy ni upload gambar..
-
-
-
-
Perhhhh !!!!!!!!!!!

Handsomenye mamat ni !!!

Dalam ati aq, muke die macam Artis Korea la pulak...
 
Gambar kat bawah ni la yang aq tgok 2...



Mase ni aq tak perasan lagi die ni sape..
Aq pun bukak la wall die..
Nak stalker..
Ala... Macam korang selalu buat la..
Nampak yang comel and handsome sikit je, terus stalker profile die kn?
Tak payah nak nipu la.. Sebab aq pon wat  benda yang same
Bukan ape.. Kite semua kagum dengan ciptaan Allah yang indah ni..
Betol x? Owhhhh...

Ok, bile aq tgok gambar2 teady ni, aq belom perasan lagi die 2 sape
Bile da tgok gambar2 die, baru aq perasan name facebook die Mohd Ikmal Teady
-
-
-
Teady???

Haaa??

Ni ke Teady dak sekolah aq yang tembam 2???

Oh God !!!

He is very Handsome

Perubahan Teady sangat2 mengejutkan dunia

Mungkin orang yang still sekolah same ngn Teady 2 dapat la tgok perubahan Teady
Disebabkan aq pindah sekolah, aq dapat tgok dari fb je la..
Papepon aq rase sangat terkejut
Klo aq ade sakit jantung, da lame masuk ospital..
Hehehe
Papepon, aq suke tgok perubahan Teady
Dulu kite semua paggil die Teady sebab die tembam
Skank Teady da Handsome, kite nak panggil die ape ek?
Ikmal Kacak la..

Papepon Teady still macam dulu kot walaupun die da handsome sebab name Facebook die still ade ''Teady"

Bagus la Ikmal, walaupun ko da handsome, ko still Teady yang dulu..
Guna la anugerah Allah 2 sebaik mungkin ek Teady

Mungkin aq salah seorang dari seribu yang terkejut ngn perubahan ko..

Akhir sekali..
Nak bunga dari aq..


Wahhh !! Hahahaha



Kalau korang semua tak puas nak tengok perubahan Teady, korang boleh tgok gambar bawah ni




Haaa.. Macam ne?? Handsome x kawan aq??
Wahh.. Bile Handsoem terus mengaku kawan..
Hahaha.. Xde la..
Guraw je..

Aq xtao la Teady ni Single ke, Da bertunang je, kalau nak kenal2,
korang boleh add die kat facebook..

Kat bawah ni ade Link facebook die


Mesti Ikmal Teady gelak terguling2 bace entry ni..
Hehehe..
Tapi xpe la sebab Teady da bagi aq Lampu Hijau tok buat cerita pasal die kat blog aq
Terima Kasih ek Teady..
Sharing is Caring ^^

Ok, rupa paras bukan la menjadi faktor utama..
Yang penting dalaman kite yang kena ok
Rupa Paras cuma bonus bagi seseorang..
Kalau kite cantik or handsome sangat pon,
tapi perangai tak ok, tak best jugak kan??

Ok lepas ni, harap Teady boleh la inbox aq tok bagi taw rahsia jadi kurus ni
Bukan ape, aq ni pon tembam gak..
Nk diet tapi xpenah berjaye.. Hu3

-
-
-
-
Ok



Pesanan tok Teady..

Gunalah Anugerah Allah Sebaik Mungkin..
Jangan Sia2kan..
Nanti die tarik balik baru taw.. Hu3


Ok, pesanan 2 tok aq jugak n korang2 yang bace post ni jugak ek?? He3

Minta Maaf la kalau aq ade guna ayat yang menyinggung perasaan mane2 pihak, 
Yang baik 2 datang dari Allah, yang  buruk 2 datang dari aq..

Owhhh !!
Hehehe

Ok, last but not least, thanks sebab bace entry ni..

Kalau suke, boleh Like kat bawah ni

Kamsahamnida..
Love Aen ♥



3 comments:

Are~q!Lah said...

wow ! ensem nya !!!

AenPuteriRahman said...

Sekarang lagi handsome... He3

Wardatul Mahabbah said...

Alhamdulillah...anugerah dari Allah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...