Friday, 8 June 2012

Jom Chatting Kat Blog Aq guna Facebook Korang ^^ ♥


Hey Guys..
Tadi aq ade bukak 1 blog Pencinta Islam ni..
Best la blog die..
Aq xtao la umur die ni berape, tapi blog die best
Die 2 die macam berdakwah taw
Bagusnyeee ♥
Boleh buat calon suami 2
Bile bukak blog die rase tenang jer..

Tak caye ce korang singgah jap..

Klik Link bawah ni k??


Ok, berbalik pade tajuk entry,
Td aq bukak la blog die,
Aq tgok macam best je dorang men chatting kat situ..
Boleh sign in guna account facebook pulak..
Macam best je..
So aq join la..

Skank Chatbox 2 ade kat blog 2
So korang pon boleh main chat2 kat blog aq..
Klo korang nampak kat sebelah kanan 2 ade ShoutBox kn?
Kadang2 2 lambat pulak nak bukak..
Nak buang aq da xpandai la.. He3..
So join la yang baru ni ek??


Ok, nampak x ade anak panah Pink?
Kat c2 korang letak la name pe yang korang nak..
Kat anak panah kuning 2 pulak, 
korang guna Link address facebook korang..

Cara nak dapat Link Address 2,
Korang log in facebook korang..
Lepas 2 halakan mouse korang kat name facebook korang..
Ala, name facebook korang yang wane biru 2
Lepas 2 tekan "Right Klik'' kat mouse korang 2.. 
Then "Copy Link Address''

Lepas da copy, Paste kan dekat anak panah kuning 2..

Paham x??

Xpaham ke??

Kalau korang xpaham pe aq type,

Ikot yang bawah ni..

Abaikan yang td..

Ok macam ni..

1 - Log In Facebook.. Nak senang guna Google Chrome..

2 - Tgok gambar bawah


Nampak x ade address facebook korang kat anak panah 2??
Ok, Copy !
Dah copy??

3 - Paste yang korang copy td kat anak panah kuning gambar atas td..

Paham?? Araso??

Hehehe

Senang je..

Ok, see u on my blog !

Sayang semua !

Thanks For Reading !

Love Aen ♥

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...