Monday, 18 June 2012

Dulu dan sekarang ~


Assalamualaikum reader !
Korg mesti tgh bace post ni kan?
Mase korang bace ni, mybe aq xonline..
So aq nak cakap Hyee la kat korang ek

Aq baru je masuk sem baru kat Uitm
Sumpah aq cakap, mase mule2 masuk, mmg serabut gile
Dengan kos xley nak daftar..
Mcm2 dugaan la
Aq ni asyik turun naik pejabat kat Uitm 2
Letih taw x..
Lastly aq nangis n kol mak aq.. Hahaha
Manje x? 2 bukan manje, 2 gedik... Oppsss

Mase aq kol mak aq, aq nangis la
Bukan pe, kepale otak aq serabut mase 2..
Walaupun adik aq pon ade kat Uitm 2
So pape hal aq text je la die.. Hu3

Ok, skank ni masalah ade yang da selesai ade yang belum
Its ok because my mom always beside me.. He3
Thanks mom =)

Skank aq nak cite kisah aq dulu2 ngn sekarang..
Aq sure, bile korang bace ape yang aq publish ni, kompem korang pon mcm aq

Nak taw ape benda??

Ok, teruskan menbace ok?

A - Dulu aq teringin sangat nak pakai kasut tumit tinggi, sekarang aq da ade berbelas kasut tumit tinggi.. Sampai xlarat nak pakai, last2 pakai selipar gak.. He3




B - Dulu, aq teringin sangat nak rebonding rambut, 
Sekarang aq da ade pengalaman 2,
lepas form3 aq da rebonding pon.. He3



C- Dulu aq teringin nak warna rambut, tengok bawah.. Pernah la jugak.. He3



D - Dulu aq teringin nak pakai enset sendiri.. Sekarang aq da ade 3 enset.. Ambik kau !









E - Dulu aq teringin nak ade laptop sendiri, sampai aq merayu kat mak aq, sekarang tengok aq da ade laptop sendiri, siap broadband lagi.. Mak aq yang bayar.. He3







F - Dulu aq teringin nak ade Teady Bear besar , yang harga beratus2 2.. 
Nak tggu orang bagi mmg berjanggut la xdapat... 
Last2 aq beli sendiri, harga die Rm70.. Hahaha.. Dasyat kan?
Sekarang, teady bear ni la jadi teman aq mase tido and tempat aq peluk mase aq menangis.. Hahaha !!!





G - Dulu aq teringin nak dapat hadiah daripade seseorang yang aq sayang, haaa... Sekarang aq da dapat pon !







H- Dulu aq teringin nak g Cameron Highland, last2 aq g gak walaupun bukan g ngn family aq... 
Sejuk2..
Sekarang aq da taw, cameron syurga bunga walaupun aq xde la suke bunga..
Tapi klo buah ati aq bagi, mcm sweet la pulak.. Hu3








I - Dulu aq teringin sangat nak masuk Universiti.. Sekarang aq da memang student U.. Alhamdulillah =)



J - Dulu aq teringin sangat nak naik Roller Coster, sekarang aq da naik pon..
Perhh !! Takut gileee and sumpah aq da xnak naik da walaupun orang bayar aq Rm1 000 000 kat aq (Konon)..
Sekarang aq taw tempat nak mati cepat.. Hahaha XD



K - Dulu mase sekolah, aq teringin sangat nak habis sekolah.. Sekarang aq mmg da habis sekolah pon.. Pemalas nak g sekolah.. Hehehe



L - Dulu aq teringin sangat nak bersolek, nak pakai lipstik.. Tapi mak aq tak bagi..
Die takot rosak muke..
Aq xtao pon ape 2 eyeshadow, maskara.. Whats that??
Sekarang aq da ade 1 beg make up.. Siap make up tok kawan aq lagi.. Hu3



M - Dulu aq teringin sangat nak dinding bilek aq ade corak2, sekarang dinding bilek aq penuh dengan corak rame2.. Hehehe.. Pelik2 kan?



N - Dulu aq teringin sangat nak memasak... Sekarang aq da boleh masak sikit2.. Macam tom yam ngn gulai lemak ayam 2 boleh la.. Hu3.. Klo xsedap telan je la ek..





O - Dulu aq teringin sangat nak bawah kereta.. Aq pelik sangat macam mane kereta boleh bergerak.. Sekarang aq da ade lesen P taw.. Alhamdulillah..



P - Dulu aq teringin sangat nak couple macam orang lain.. Sekarang, sape yang terase pernah couple ngn aq 2, thanks u soo much sebab da bagi aq beribu kenangan manis.. =)


Alhamdulillah...

Ape yang jadi dalam hidup aq ni sebenarnye sebab aq da makin membesar
Bukan besar badan, tapi usia ! Hahaha

Aq harap lepas ni banyak lagi benda baik jadi dalam hidup aq,..


Doakan yep..

Semua banyak perkara yang baik2 jadi dalam hidup Nur Ain Bt Abdul Rahman.. Aminn ~

Maceh !!!! =)

Aq rase sampai sini je la post ni

Mate da ngantuk nak pikir

Nanti klo ade benda gile2 aq nak update, aq update ek?

Tata

Love Aen =)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...