Sunday, 20 May 2012

Suprise From Tyra Lee ❤ ❤


Assalamualaikum stalker !!! Hahaha
Guraw jep
Jangan marah.. Biseng tol rumah aq ari ni
Al maklum la.. Bola kn?
Adik beradik aq ramai girl, sorang je lelaki
Tp xtao la dorg 2 berjangkit pe..
Suke bola plak.. Nasib aq xlayan
Ok, ni aq nak cite hal td taw
Td aq main facebook
Ttbe aq nampak ade org anta mcj
Sekali aq ternampak Tyra Lee anta mcj kat aq..
Ni fb Tyra Lee


Aq ingat die anta mcj sbb nak invite blog walking ke kan, rupe2nye Tyra yg sgt creative ni da buatkan header blog tok aq
Haaaa... Baik x Tyra?? He3


Aq mmg nak ade Header mcm ni pon sblum ni
Tp aq takot tertiru idea org and 1 lg, paling penting, aq sbnrnye xreti nak buat.. Haha
Disebabkan xreti aq g la upload gambar besar gedabak.. He3
Thanks taw Tyra sbb wat suprise ni..
Nak kate birthday xde pulak.. He3
Ok sbabkan Tyra da wat suprise tok aq, aq pon nak wat suprise tok die..
Aq xpenah cite pon kat Tyra hal ni sbb aq malu
Aq rase Tyra patut taw kot..

Ok... Ehem3
 -
-
-
-

Pengakuan Khas Buat Tyra Lee

Jeng

Jeng !!

Sebenarnye mcm ni...
Mase 2 cuti sem part 2.. Dalam taun 2011 la..
Bulan bape ek? Xingat la..
Mase 2 aq cuti sebulan
Aq main la fb
Ttbe2 aq terjumpe facebook Tyra ..
Aq tgok die study  Uitm Jengka same ngn aq
Aq pn terjumpe la blog die
Aq  pon bukak la
Aq tgok, alamak, best gile blog die
Mcm mane la die buat ek?
Puas aq pikir
Msti susah kn?
Mase 2 aq mane ade blog
Blog pon aq xtao menantang pe
He3
So dari blog Tyra la timbul rase minat nak berblogger
Kire, dr blog Tyra la da buat aq terjun join Blogger ni
Walaupun skank aq tgh gile bace blogger yg dpt anugerah antarabangsa ni
Korang boleh bukak guna link bawah ni k??


Tp walau mcm ne pon aq still akan bukak blog Tyra nak tgok pe yg Tyra update
Aq suke pulak bace ayat Tyra yg kelakar ni
Setiap Blogger, ayat die berbeza taw..
Ade yg skema sgt, ade yg lawak
Mcm2 la..
Yg Tyra aq ske..
Da la mase 2 Tyra guna lagu "Take My Heart''
Die lak sweet couple ngn boyfee die
Sweet la korang
Semoga kekal k?
And sbb2 2 la aq cube jugak wat Blog wlaupun aq xreti
Mmg la kdg2 org xbace pon pe yg kite post
Tp at least, kite ley catat memory dlm life kite.. Nk upload pic pon senang
Bile bace balik, rase kelakar.. Kn Tyra?.
So, Thanks to Blog Tyra yg best n da buat sy join blog.. 
Walaupun blog aq nampak mcm kanak2 rebina skank ni, tp aq cube la update dr mase ke semase k?
Waktu2 cuti mcm ni je la boleh update..
Klo ade pape yg xok.. Bgtao la ek??
Aq rase 2 je la kot
Last but not lease, creadit 2 blog Tyra Uyura Bukan Jepun
2 la blog die yg aq mule2 bace dlu.. Tp blog 2 da xde..
Aq sukee sgt blog 2
Skank Tyra da ade blog baru..
Klo korg ade blog n nk follow blog die, korang boleh tekan link bawah ni k??


Pic bawah ni aq baru wat td khas tok Tyra
Sorry xlawa yeppp



Ok guys
Klo korg ade blog, follower la yep
Tgok blog aq ade berape kerat je follower.. Hahaha
Ok la.. Tata
Love Aen  ❤


3 comments:

Cik Tyra Lee said...

syg, terharunye.. :D

thanks taw buat ni.. mmm,blog tyra yg bukan jepun tu, dah delete. menyesal gila rase. klau tahu virus tu boleh buang,, tyra tak delete pun. byk gila kenangan kat situ.

em, aen pergi kat blog tyra, tgk kat sidebar .

pastu , kat entry ni tak boleh klik backlink pun. cuba aen check. nanti pape, tanye tyra ye.. :)

ok, lastly.. thankssssss a loooott...!

AenPuteriRahman said...

La kne virus ke? Die jadi mcm ne? 2 la ari 2 nak tgok blog 2, tp da xde... Jap ek sy cek

Cik Tyra Lee said...

ade awards dr awk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...