Friday, 18 May 2012

Saya Di'Fake !!!


Assalamualaikum semua...
This is bad news ok !
Bukan good news yg aq selalu Update sebelum ni..
Ok, ni semua cerita facebook.. 
Kalau aq xde facebook, aq rase, xdenye benda ni nak jadi..
Ok, cite die mcm ni.. 
Aq xtao la manusia sakai mane yg curi gambar aq wat account fake
Ok, mcm ni cite die..
Kalau korang tgok, kat fb, berjuta2 account fake kn?
Aq salah sorang dr pade yg berjuta2 2 ha..
Ok, ni bukan first time aq kne fake taw
This is for my second time..
First time mase aq lepas sekolah..
Mase 2 aq mmg xpandai lagi nak main facebook
So bile ade org curi gambar aq n buat facebook lain,
Aq mmg blurr je.. Xtao nak buat pe..
Last2 aq block je la fb 2
2 je yg aq taw.
Nk share2 kat org ni memey aq xtao la...
Sampai skank..
Fb 1 mmg still ade but aq xtao la dlm fb 2 ade pe sbb aq da xfreind ngn fb 2..
Klo dlu, ade 1 album die upload pic aq..
Sial kn???
Cube korang tgok gambar bawah ni..


Punye la jahat org yg curi gambar aq ni..
Die boleh inbox aq mcm ni lepas 2 die g layan jantan2 kat fb..
Hahaha... Ko ni mmg dasar pembohong...
Ko xmintak maaf kat aq, ko susah..
2 makan die..

Ok, 2 korang yang terbace post ni,
Same ade rapat or xrapat ngn aq,
Aq mintak sgt, sape2 yang pandai Hack fb 2,
Tolong hack kan fb fake ni ok..
Link die ade kat bawah ni yep..
Macehhhh

Link Facebook Fake


Ok, 2 cite lame.. Baru2 ni
Kira 3 taun lepas aq kne fake, ade lagi org nak main fake2 ni
Kali ni aq mmg da xtahan da
Lgipon aq da pandai la jugak nak main fb kn??
Kali ni lg terok..
Siap bercouple bagai..
Ko sanggup mainkan perasaan org ngn account palsu ek??
Eee... Manusia jenis ape ek ko ni???
Da la bercinta pakai gambar aq,
lepas 2 ko pergi serang wall Najib pakai gambar aq
Hoii pengecut, klo ko benci UMNO sekali pon, pakai la gambar sendiri
Eee.. Pengecut gileee
Ni aq nak marah ni.. Huhu
Kan da kene setepek...
Ok, mcm 2 la cite die..
Ade org ckp, pencuri gambar aq ni, die da lame admire aq
Sebab kedua, die nak join politik n jadi femes
Lawak betol la wehhh
Xpaham aq ngn org 2..
Ok2..
Malas nak bebel pepanjang..
Korang tgok je la gambar bawah ni ek??
Huhu




Ok, tgok gambar atas nih..
Tq taw nana sbb sharekan
Bkn pe, aq malas sbnarnye nak kecoh2
Nty org ckp,
'Hak eleh, bajet cun je.. Muke pon xsiap'
Ha, aq xnak la org ckp mcm 2 kn, tp sbabkan org gile ni g serang wall Najib n kutuk2 UMNO
aq pon, biseng ar gak
Aq xpenah kesah n xtao ape2 pasal politik..
Aq xnak terlibat..
Nty aq yg kne tangkap, mati aq
So, to korang rolong reportkan fb fake 2, maseh ek??
Ok, da penat type, tgok la gambar pulak..
He3




Haaaa... Ni la die account fake 2
Ambik pic aq time raye lak..
Yg xtahannye, cover foto mcm @#$%
Ko boleh pulak nak buang2 muke PM Malaysia 2 ek??
Eee.. Gram tol aq... Lepas 2 boleh pulak ko g relationship ngn sape2 tah
Ko ni mmg manusia xde hati perot la weii


Tgok ni... Dasyat tol mamat ni kne tipu..
Mase ni aq geram la ngn 2'2 pakwe ngn makwe ni..
Da la couple ngn fb fake.. Aq xadd pon balak die.. Ni fb balak die


Tp korang jgn salah faham k?
Aq ngn Syafiq ni dah pon berdamai..
Bkn pe, kteorg same2 teraniaye...
Die da la bercinta ngn acc fake
Kecewa lg..
Aq lak kne aniaye
Sian Syafiq..
Sabar la ek??




Lg sedey bile org xpercaye aq ni fb real...
Hahahha
Lantak korang la wehhh
Letih da aq
Lepas 2 aq malas nk add balak die..
Aq tros sound fb fake yg guna pic aq 2 guna second fb aq..
Aq cko klo die xdelete pic aq, aq nak report polis
Yes, i do..
Last2 die buang pon fb 2..
Sengal je..
Xlame lepas 2, balak die add aq..
Hahaha.. Lawak2
Aq pon approve la kn, nak tgok sikit die nak ckp pe
Mase 2 aq rase nak marah je..
Aq ckp apsal awek die guna pic aq..
Mase 2 die cube coolkan aq.. and add Aq dalam 1 private group

Link Group


Ok, group ni mmg dorg bincangkan pasal politik
Aq mmg xpaham pape pon.. Hi3
Korang tgok je la gambar2 ni ek?
Sbb klo dorg xinvite, korg xley bkk group 2










Ni la gambar si pengecut 2 curi... Cover photo je boleh bkk...
Yg lain2 2 xtao la die ambik pic ape kn?
Yg peliknye, gambar2 member2 Uitm aq pon die nak rembat..
Sian member aq, dorg xbersalah pon wei..
Yg bawah ni lak komen gambar2

First sekali komen gambar aq pakai earfon pink 2



Yg kat bawah ni lak komen yg aq pakai baju biru ngn mmber 2


               

Yg kat bawah ni lak komen2 dlm group yg korg xley bkk 2 ek
Hehehehehe


                          
                         
                     
              
                   
                          
                       
                          
                                                      
       




             
                    




                           
                          

Lepas dpt taw aq kne fake,
Aq pon g la uma Kyra..
Mase aq kat umah Kyra,
Kteorg same2 la stalker group yg Julia Fake 2 berdebat sal Politik..
Siap jadi Diva lg..
Kuang ajor ko kn?
Lepas mase kteorg stalker, ttbe aq ngn kyra terjumpe Fb fake guna gambar Kyra
Name fb 2 Princess Pei Pei..
Aq ngn Kyra pe lagi..
Kteorg same2 menjerittt
Arrrrghhhhhhh !!!!
Bergegar rumah Kyra.. He3
Perhhhh !!! Bukan setakat aq die nak fake..
Kwn aq pon die nak buat...
Wakluuuu !!!
Konon2 die nak nampak fb aq 2 mcm real la..
Nampak sgt org sakit mental 2 da lame stalker aq sbb aq mmg selalu borak ngn Kyra kat fb..
Sial la lu..
Kwn sekolah aq pon ko nak kianat kn?
Fine, ko x mintak maaf kat aq ngn Kyra, ko yg susah... Hu3
Tp aq xley nak tunjuk bukti sbb gambar da xde.. Kne delete da kot
Lepas aq jumppe fb fake Kyra, aq terjumpe something yg sgt2 mengejutkan...
Nak taw pe??
Fan page guna muke aq la wehh... Tgok ni


Tgok.. Sialkan?? Da la guna gambar lame..
Gambar 2 buruk lak
To korang yg terbace post ni, tolong lah reportkan fan page ni sbb 
fan page ni still active kat fb
Please sesangat k??
Tq semua.....


Doneeee..... He3


Ni la Al- Kisahnye...
So lepas ni jd pengajaran ka jat semua..
Klo boleh, to gegurl, private la pic korang 
or letak name tgh2 idung or dkt dagu
So org xley guna pic kite
Hehehehee
Actually aq taw sape yg jd fb fake aq ni..
Org 2 da mengaku pon..
Klo korang nak taw sape org 2, Jeng jeng !!!
Add aq kat fb or Like page..
Nty aq cite la kat korang yep..
Jom kte bergosip pasal orang sakit mental 2
Hehe
Semoga lepas ni da xde la org sakit jiwa mcm ni k?
Menyusahkan org je...
Loserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!1
K la letih la aq mnaip...
Tata =))
Love Aen 



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...