Thursday, 24 May 2012

Lelaki Sakit Mental Kacau Sayeee


Salam Semuaaaa =D
Ok ari ni aq nak sambong cite yg da basi
Sbnrnye, aq da malas nak pk pasal kes ni
Makin aq pk, makin pening pale aq..
Tp, makin ari, makin sakit pulak ati aq bile asyik dengar name mamat ni
So, dekat post ni, aq nak bukak identiti mamat ni
Klo berani mintak maaf je la depan2 aq weh..
Pengecut...

Ok, to sape2 yg friend ngn aq kat fb, msti korang taw pasal fake acc 2 kn?
Xpon, sebelum ni pon aq ade update pasal aq kne fake kn?
Cube korang bkk link bawah ni..


Sbnrnye aq da taw lame da sape punye keje 2
Org 2 mengaku sendiri..
Tp ade org suh aq rahsiakan benda ni
Tp da xjadi rahsia sbb aq nampak mamat mental 2 update kat status n die mengaku die mmg guna pic aq tok buat fb fake
Kuang Ajo ar ko ni weh
Klo ade depan mate, mmg aq da soh da member laki aq sepak ko weh
Nasib baik ni semua cerita facebook je
Kalau ko nak mintak maaf, guna fb ko n sent mcj kat page aq ok?
Bukan pe, aq da block mamat ni..
Xnak aq simpan mmat mental dlm fb aq
Menyemak je wehhh
Haaaa... Tgok, kan aq da marah
Ngeeeeee !!!!!

Ok, malas nak ckp panjang2
Klo korg rase korang xpatut member ngn die ni,
UNFRIEND or BLOCK je la die ek?

Ni facebook mamat xmalu buat fb fake tok aq 2..
Time kasih la banyak2 ek?
Sbnrnye mamat ni da lame ade kat dlm fb aq
Aq xde la pulak nak tegor2 die
Die pon xde pon nak anta chat kat aq... Mgkin aq yg xingat kot
Sbb 2 aq pelik 2





Kalau nak tgok facebook die, korang Klik Link bawah ni k?


Korang tgok gambar bawah ni
Tgok die update status pe..
Die mengaku die 2 Julia..
Sbb fb fake 2 guna name Julia.. 
Mmg sah la ko mamat gile



Siap buat page lg tok aq.. Tp aq xtao la sape yg create ni
Aq harap org berkenaan tolong la padam gambar aq 2 k?
Dah la ade upload gambar lucah sape tah
Bangang tol
Semua org ingat aq
Terima Kasih daun keladi..
Ko kianat aq, Allah kianat ko balik
Adil kn? =pp


Die curi gambar aq sbb die da lame minat aq n sbb die nak join politik
Nak join politik nak pakai pic aq ek?
Terima Kasih banyak2
Klo ye pon, guna la gambar girl yg cun2 sikit..
Ni gambar muke aq yg xsiap jugak yg die nak curi..
Ko ni mmg sengal la gile !



Gambar kat atas ni aq xtao la sape.. Sengal betol la
Da la.. Aq da naik myampah la layan korang..
Buat la ape yg korg nak
Tp xyah libatkan aq
Sekian ~ !!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...