Tuesday, 29 May 2012

Kawan Makan Kawan ~


Hye Semua... !
Aq sebenarnye baru jep balik dari Kuantan
Dok lepak2 TC yang xberape nk sejuk 2..
Sampai je rumah aq tros Online.. 
Mmg xde keje lain da..
Ok, td aq main facebook, 
Then terbace 1 status mamat ni..


Ok, cite die macam ni...
(Sambil Type sampai nangis) Huhuhuhu =')
Dalam dunia aq, ade 2 org je..
2 org je yang aq rapat
Aq bagi name  X ngn Y k?
Ok, aq rapat sangat ngn X..
Semua benda aq share ngn die..
Kire aq syg la X ni as friend..
Sorry k to lelaki kat lua sane..
Aq lagi sayang member dari sayang pakwe
Aq lebih percayakan persahabatan dari percintaan
Bagi aq kawan adalah segala2nye
Kalau susah, mesti kite cari kawan kn?
So, aq caye la kat X ni..
At the same time, aq xtao la Y ni cemburu ke aq rapat ngn X ni
Aq wat bodo je kat Y ni..
Aq xrapat ngn Y, n aq pandang Y ni sebelah mate je
Aq xberape suke Y sbb die suke megongkong hidup aq..
2 benda yg paling aq xske
Disebabkan 2, aq pon xnak la rapat ngn Y..
.
.
.
.
Ade 1 hari 2, aq gaduh ngn X.. 
Aq dapat rasekan die dah tikam aq dari belakang
Aq nampak, X tu sebenarnye pengkianat..
Aq xsangka la kn, da kawan bertaun2..
Xsilap aq, lebih la 10 taun..
Lame kan?
Die boleh kianat aq macam ni
Jauh kat sudut hati aq, mmg aq xnak gaduh lame2
Tp bile aq teringat ape yg die buat kat aq, semuanye da mcm xdapat diselamatkan
Aq selalu menangis sbb die..
Mase aq menangis, Y yang aq benci 2 la selalu dtg kat aq
Bg aq pinjam bahu,, ='(
Bg aq kate2 semangat..

To Y, skank baru aq taw sape kawan sape lawan........... 
.
.
.
.
.
To X, mungkin suatu hari nanti ko akan rase bile orang yang kite sayang, kianat kite n tikam kite dari belakang...

Sekian ~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...