Tuesday, 29 May 2012

Saat Kau Pergi ~




Saat Kau Pergi - Bunga Citra Lestari

Entah, mengapa, hatiku trus gelisah,
Apa, yang kan, terjadi
Air, mata, pun jatuh tak tertahan,
melihatmu, terdiam

Ternyata, kau pergi, tuk slamanya
Tinggalkan, diriku, dan cintaku

Apa kau melihat, dan mendengar
tangis, kehilangan dariku
Baru saja, ku ingin kau tahu
perasaanku… padamu
Mungkin, Tuhan, tak izinkan sekarang
Kau dan, aku, bahagia

Apa kau melihat…
Kau mendengar…
Kau melihat…






Kawan Makan Kawan ~


Hye Semua... !
Aq sebenarnye baru jep balik dari Kuantan
Dok lepak2 TC yang xberape nk sejuk 2..
Sampai je rumah aq tros Online.. 
Mmg xde keje lain da..
Ok, td aq main facebook, 
Then terbace 1 status mamat ni..


Ok, cite die macam ni...
(Sambil Type sampai nangis) Huhuhuhu =')
Dalam dunia aq, ade 2 org je..
2 org je yang aq rapat
Aq bagi name  X ngn Y k?
Ok, aq rapat sangat ngn X..
Semua benda aq share ngn die..
Kire aq syg la X ni as friend..
Sorry k to lelaki kat lua sane..
Aq lagi sayang member dari sayang pakwe
Aq lebih percayakan persahabatan dari percintaan
Bagi aq kawan adalah segala2nye
Kalau susah, mesti kite cari kawan kn?
So, aq caye la kat X ni..
At the same time, aq xtao la Y ni cemburu ke aq rapat ngn X ni
Aq wat bodo je kat Y ni..
Aq xrapat ngn Y, n aq pandang Y ni sebelah mate je
Aq xberape suke Y sbb die suke megongkong hidup aq..
2 benda yg paling aq xske
Disebabkan 2, aq pon xnak la rapat ngn Y..
.
.
.
.
Ade 1 hari 2, aq gaduh ngn X.. 
Aq dapat rasekan die dah tikam aq dari belakang
Aq nampak, X tu sebenarnye pengkianat..
Aq xsangka la kn, da kawan bertaun2..
Xsilap aq, lebih la 10 taun..
Lame kan?
Die boleh kianat aq macam ni
Jauh kat sudut hati aq, mmg aq xnak gaduh lame2
Tp bile aq teringat ape yg die buat kat aq, semuanye da mcm xdapat diselamatkan
Aq selalu menangis sbb die..
Mase aq menangis, Y yang aq benci 2 la selalu dtg kat aq
Bg aq pinjam bahu,, ='(
Bg aq kate2 semangat..

To Y, skank baru aq taw sape kawan sape lawan........... 
.
.
.
.
.
To X, mungkin suatu hari nanti ko akan rase bile orang yang kite sayang, kianat kite n tikam kite dari belakang...

Sekian ~

Thursday, 24 May 2012

Segmen : Saya Nak Watermark Cik Tyra Lee





Ok.. Td aq cek Shout Box, Ttbe ternampak Cik Tyra Uyura Comel ni ajak aq join segmen die..



Tq Yayunk.. He3

Ok.. Klo korang semua ade blog, n nak join segmen Tyra, korang Klik Link bawah ni k?


Syarat2 nak join segmen :-

1 - Kne wat entry ''Segmen : Saya Nak Watermark Cik Tyra Lee''

2 - Kne Tempek Banner dan backlink kat tempat Tyra

3- Wajib follow blog Tyra.. Die akan cek 1 per 1
So tok mmpermudahkan Cik Tyra Comel nak cek, sy dah pon print screen kn..
Ok, aq layak join sbb aq da berabad follow Tyra.. Tgok2
He3



4 -  Ok.. Yang ke 4 ni, kne sambung ayat...

Saya nak Watermark Cik Tyra Lee kerana saya belom ade watermark yang creatif2.
Teringin jugak nak ade watermark hasil dari creativity Cik Tyra Lee...
Sy percaye Cik Tyra boleh buat watermark yang creatif and sesuai tok jiwa remaje macam kite2 ni.. Cewahhh.. He3.. Yang paling penting, barang free semua best and susah nak dapat..
Harap2 saya menang la ek walaupun bukan tempat pertame... Time Kasih !!! 

5- Kne Tag 3 orang... Mangsanye ialah


b) Syuzz 

c) Farah

Ok Done ! Tata.. Love Aen


23 Blogger Cantik Di Malaysia


Awww... Suke betol la aq bace blog dorang ni...
Kalo korang nak terjah blog dorang, klik link kat bawa ni k?
He3












Fatin Suhana : Small Girl With Big Heart




















































Yg kat bawah sekali 2 sape??? Aq la 2.. Hahaha
Sebok  je nak jugak kn? He3
K la..
Love Aen

Lelaki Sakit Mental Kacau Sayeee


Salam Semuaaaa =D
Ok ari ni aq nak sambong cite yg da basi
Sbnrnye, aq da malas nak pk pasal kes ni
Makin aq pk, makin pening pale aq..
Tp, makin ari, makin sakit pulak ati aq bile asyik dengar name mamat ni
So, dekat post ni, aq nak bukak identiti mamat ni
Klo berani mintak maaf je la depan2 aq weh..
Pengecut...

Ok, to sape2 yg friend ngn aq kat fb, msti korang taw pasal fake acc 2 kn?
Xpon, sebelum ni pon aq ade update pasal aq kne fake kn?
Cube korang bkk link bawah ni..


Sbnrnye aq da taw lame da sape punye keje 2
Org 2 mengaku sendiri..
Tp ade org suh aq rahsiakan benda ni
Tp da xjadi rahsia sbb aq nampak mamat mental 2 update kat status n die mengaku die mmg guna pic aq tok buat fb fake
Kuang Ajo ar ko ni weh
Klo ade depan mate, mmg aq da soh da member laki aq sepak ko weh
Nasib baik ni semua cerita facebook je
Kalau ko nak mintak maaf, guna fb ko n sent mcj kat page aq ok?
Bukan pe, aq da block mamat ni..
Xnak aq simpan mmat mental dlm fb aq
Menyemak je wehhh
Haaaa... Tgok, kan aq da marah
Ngeeeeee !!!!!

Ok, malas nak ckp panjang2
Klo korg rase korang xpatut member ngn die ni,
UNFRIEND or BLOCK je la die ek?

Ni facebook mamat xmalu buat fb fake tok aq 2..
Time kasih la banyak2 ek?
Sbnrnye mamat ni da lame ade kat dlm fb aq
Aq xde la pulak nak tegor2 die
Die pon xde pon nak anta chat kat aq... Mgkin aq yg xingat kot
Sbb 2 aq pelik 2





Kalau nak tgok facebook die, korang Klik Link bawah ni k?


Korang tgok gambar bawah ni
Tgok die update status pe..
Die mengaku die 2 Julia..
Sbb fb fake 2 guna name Julia.. 
Mmg sah la ko mamat gile



Siap buat page lg tok aq.. Tp aq xtao la sape yg create ni
Aq harap org berkenaan tolong la padam gambar aq 2 k?
Dah la ade upload gambar lucah sape tah
Bangang tol
Semua org ingat aq
Terima Kasih daun keladi..
Ko kianat aq, Allah kianat ko balik
Adil kn? =pp


Die curi gambar aq sbb die da lame minat aq n sbb die nak join politik
Nak join politik nak pakai pic aq ek?
Terima Kasih banyak2
Klo ye pon, guna la gambar girl yg cun2 sikit..
Ni gambar muke aq yg xsiap jugak yg die nak curi..
Ko ni mmg sengal la gile !



Gambar kat atas ni aq xtao la sape.. Sengal betol la
Da la.. Aq da naik myampah la layan korang..
Buat la ape yg korg nak
Tp xyah libatkan aq
Sekian ~ !!!


Sunday, 20 May 2012

Suprise From Tyra Lee ❤ ❤


Assalamualaikum stalker !!! Hahaha
Guraw jep
Jangan marah.. Biseng tol rumah aq ari ni
Al maklum la.. Bola kn?
Adik beradik aq ramai girl, sorang je lelaki
Tp xtao la dorg 2 berjangkit pe..
Suke bola plak.. Nasib aq xlayan
Ok, ni aq nak cite hal td taw
Td aq main facebook
Ttbe aq nampak ade org anta mcj
Sekali aq ternampak Tyra Lee anta mcj kat aq..
Ni fb Tyra Lee


Aq ingat die anta mcj sbb nak invite blog walking ke kan, rupe2nye Tyra yg sgt creative ni da buatkan header blog tok aq
Haaaa... Baik x Tyra?? He3


Aq mmg nak ade Header mcm ni pon sblum ni
Tp aq takot tertiru idea org and 1 lg, paling penting, aq sbnrnye xreti nak buat.. Haha
Disebabkan xreti aq g la upload gambar besar gedabak.. He3
Thanks taw Tyra sbb wat suprise ni..
Nak kate birthday xde pulak.. He3
Ok sbabkan Tyra da wat suprise tok aq, aq pon nak wat suprise tok die..
Aq xpenah cite pon kat Tyra hal ni sbb aq malu
Aq rase Tyra patut taw kot..

Ok... Ehem3
 -
-
-
-

Pengakuan Khas Buat Tyra Lee

Jeng

Jeng !!

Sebenarnye mcm ni...
Mase 2 cuti sem part 2.. Dalam taun 2011 la..
Bulan bape ek? Xingat la..
Mase 2 aq cuti sebulan
Aq main la fb
Ttbe2 aq terjumpe facebook Tyra ..
Aq tgok die study  Uitm Jengka same ngn aq
Aq pn terjumpe la blog die
Aq  pon bukak la
Aq tgok, alamak, best gile blog die
Mcm mane la die buat ek?
Puas aq pikir
Msti susah kn?
Mase 2 aq mane ade blog
Blog pon aq xtao menantang pe
He3
So dari blog Tyra la timbul rase minat nak berblogger
Kire, dr blog Tyra la da buat aq terjun join Blogger ni
Walaupun skank aq tgh gile bace blogger yg dpt anugerah antarabangsa ni
Korang boleh bukak guna link bawah ni k??


Tp walau mcm ne pon aq still akan bukak blog Tyra nak tgok pe yg Tyra update
Aq suke pulak bace ayat Tyra yg kelakar ni
Setiap Blogger, ayat die berbeza taw..
Ade yg skema sgt, ade yg lawak
Mcm2 la..
Yg Tyra aq ske..
Da la mase 2 Tyra guna lagu "Take My Heart''
Die lak sweet couple ngn boyfee die
Sweet la korang
Semoga kekal k?
And sbb2 2 la aq cube jugak wat Blog wlaupun aq xreti
Mmg la kdg2 org xbace pon pe yg kite post
Tp at least, kite ley catat memory dlm life kite.. Nk upload pic pon senang
Bile bace balik, rase kelakar.. Kn Tyra?.
So, Thanks to Blog Tyra yg best n da buat sy join blog.. 
Walaupun blog aq nampak mcm kanak2 rebina skank ni, tp aq cube la update dr mase ke semase k?
Waktu2 cuti mcm ni je la boleh update..
Klo ade pape yg xok.. Bgtao la ek??
Aq rase 2 je la kot
Last but not lease, creadit 2 blog Tyra Uyura Bukan Jepun
2 la blog die yg aq mule2 bace dlu.. Tp blog 2 da xde..
Aq sukee sgt blog 2
Skank Tyra da ade blog baru..
Klo korg ade blog n nk follow blog die, korang boleh tekan link bawah ni k??


Pic bawah ni aq baru wat td khas tok Tyra
Sorry xlawa yeppp



Ok guys
Klo korg ade blog, follower la yep
Tgok blog aq ade berape kerat je follower.. Hahaha
Ok la.. Tata
Love Aen  ❤


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...