Tuesday, 3 April 2012

Rumah Sewa Saya a.k.a Rumah Hijau Rantau Perintis

Hye kawan2 yg disayangi... 
Post aq blom habis lg sbb banyak lg benda yg aq nak merepek.. 
Ari ni aq nak post yg simple2 je.. 
Yg ni pasal rumah sewa yg aq dok skank.. 
Klo sem lepas aq dok ostel kn? Skank aq da xdok ostel da.. 
Aq dok uma sewa... 
Klo for girls, korg boleh la dtg uma tp klo boys, sorry la, korg xley masok.. He3... O
k, disebabkan korang xley masok, meh aq tolong masokkan.. 
Tgk je gambar k?





Gambar rumah kat atas ni bkn gambar rumah ijau taw... 
Ni gambar rumah sewa aq yg pertama.. 
Tp rumah ni xberape ok then aq pindah rumah lain.. 
Rumah kat bawah ni...


Tadaaaaa... Ni la rumah ijau 2... Tgok ijau x? He3


Before korang masuk rumah ni, korg msti nampak banyak gile kasut... 
Klo org lalu rumah aq, kasut2 ni akan jadi isu taw.. 
Dorg msti tnye ramainye... 
Padahal xramai pin sbb 1 org 5 kasut.. 
So bile combine banyak la.. He3


Ni toilet... Toilet ade 4..



Meja makan...


Ruang tok masak....


Peti ais kteorg...


Tpt tok bergayut ngn boyfren masing2... He3






Dr dapur ke ruang tamu...



Dr ruang tamu ke dapur..



Tpt tgok tv... Tp bz, so xde la 24 hour tgok





Ni bilek aq tp mmg x la aq nak upload kn... Tgok pintu sudah.. He3




Thats all.. 2 je la yg aq dpt share.. Aq pon xtao smpai bile aq nak stay rumah ni.. 
Mybe pindah rumah lain or masok komplek ke.. Xtao la.... T
gok keadaan... Lupe nak ckp, rumah ni ade 6 bilek.. 
Kre ok la kn? Hu3...  Ok sampai disini saje kisah sy.. 
Nty sy update lg k? Tatata.. Love Aen ❤


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...