Friday, 20 April 2012

My Lovely Atok ❤

Hei guys.. Today im going to talk about my lovely atok !!! Haha.. 
Apsal aq ttbe semangat nak update pasal ni? Sebab aq syg gile kat atok aq.. 
Korang doakan atok aq panjang umur boleh x? 
Klo boleh aq nak die ade sampai aq da dewasa sbb umur die da pon 100 tahun.. ='(
Mcm xpercaye je kn? Die still sihat walafiat...
 Aq syg die sbb die ni sporting sgt.. 
Klo ade pape masalah, aq lebih suke tanye die.. 
Contoh masalah pakwe ke, masalah kenkawan ke, semua aq tanye atok aq.. 
Sporting x? 
Ok this just simple post yg aq nak update,
n aq nak korang semua doakan atok aq panjang umur k? Doa die mcm ni :-

Ya Allah, panjangkan umur atok Nur Ain Binti Abdul Rahman dan bg die kesihatan yang baik... Amin...

Terima kasih semua !!!

Kt bawah ni aq nak upload pic die.. 
Korg tgok la, muke die xmcm orang melayu and mcm orang korea kn?? 
Bg aq die encem taw... 
Klo korg nak taw, atok aq ni keturunan China Beijing... Opppsss... 
Ni bukan aq reka2, aq tanye die sendiri ok sbb aq tgok apsal muke die mcm org korea, muke aq xmcm korea.. Hahahaha... 
So terbongkar lah rahsia yg  die ni keturunan China.. 
Dlu xde org pon yg taw, skank bru la terbongkar..

Korg tgok gambar bawah ni..walaupun atok aq dah 100 taun, atok aq yg sporting ni pakai baju pe.. Tgok tgok !

Jeng 


Jeng 


Jeng !!




Die pakai jersi bola !!!! Hahaha.. Aq xtao la sape yg soh die pakai ni... 
Adik aq la kot.. Nmpak mcm funny sgt gambar ni.. 
Pape pon aq syggggg die sgt.. Sarangheoo... Nite.. Love Aen.. ❤

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...