Tuesday, 3 April 2012

Dinner Persida Semester 3

Ok, ni aq nak cite time Dinner yg part aq kene manage...
 Masuk yg ni bru 2 kali aq g dinner sbb sem lepas aq maleh nk g.. He3.. 
Ok, time dinner ni lain sikit taw sbb aq ade wat persembahan.. Hahahha.. 
Lawak gile.. Mesti ramai yg pelik apsal aq ttbe ade kat atas stage.. 
Malu ke x? Malu kot.. Tp smpai bile nak malu? Klo asyik nak malu je kne dok dalam tempurung je la.. 
Suare aq xde la sedap pon tp saje je nk meriahkan suasane.. 
Lgpon sian gak tgok memember aq manage dinner smpai pening pale.. 
So aq sumbg la pape yg aq boleh buat.. Time ni aq nyanyi Lagu Patah Seribu By Shila.. 
Klo korg xpernah dengar lagu ni, ni aq nak share video..


Lagu ni best.. Aq ske... Mmg ati aq patah pon.. Hahaha.. Opsssssssssssss.... Xmo ar cite kn?

 Mase ni member aq record aq nyanyi, thanks to farah, tp mmg x ar aq nak upload.. Hahhahahahha.... 
Ok, time ni sikit je gamabr yg aq ambik.. 2 pon da upload Fb.. Tgok la ni...


Ni gambar mase da nak balik... Ni je la yg sempat ambik.. He3








Ok, This is ijan.. He is my teacher.. He3.. 
Bkn cikgu la, die ni classmate aq tp die penah ajar aq account.. 
So mcm cikgu gak la.. Ijan ni da berpunye ok? Tiap2 sem bergambar ngn pakwe org.. B
ile la nk bergambar ngn pakwe sendiri.. Pakwe sendiri asyik jauh je...  Hehehe.. 
Opsss wat ayat pasrah lak kn? Ok, ni je kot pasal dinner.. 
Klo ade t aq topap la lg... 
Tatata... Love Aen


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...