Saturday, 14 April 2012

Cara-cara nak tegur Aq ~





Anyeong Haseyo ! Morning !
Hye... Ni aq nak bgtao korang...
Aq da update blog aq sempena cuti sem ni
Wah2, mentang2 xde keje nak buat kn..
So, korg yg selalu bukak blog aq 2 (Ade ke?), msti da nampak perubahan kn?
Design blog mcm ni la yg aq nk, design sblum ni aq main hentam je.. Bkn pandai sgt pon..
Ok, sbb aq da update, ade la element2 yg aq da tambah..
Element mcm care2 mcm ne nak tegur aq...
Contoh kalau korg bukak blog ni tp malas nk add fb aq ke...
Korg boleh tegur aq kat ShoutBox...
Xtao kat mane?? Tgok gambar bawah...








Kat tpt aq type "AenPuterirahman" 2, korg guna la name samaran korang..
Ruang email 2 masok la email korang atau address blog korang...
Ruang mcm 2 type la mcj pape yg korg nk.. Ok?
Kamsahamnida ^^
Love Aen 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...