Monday, 2 April 2012

BBQ For Kelas AC110 3B

Assalamualaikum semua !!!!!!!!!!!!!! 
Bertemu kembali la kite ek? 
Da lame kot aq xupdate sbb aq bz kat kampus.. 
So just curi2 online je klo korg nampak aq ade update pape.. 
Skank aq da habis part3, and InsyaAllah akan masuk part4 bulan 6 ni.. 
Aq cuti 2 bulan taw... Jgn jelesss... He3.. 
Ok, banyak sngat aq nak cite pe yg jadi mase part3, 
klo korg nak taw, singgah2 la kat post2 baru yg aq update ni ek... 
Ok tarik nafas dlu.. Excited pulak nak main blog sbb cuti lame, 
so da xde beban nak bace bku da..
 Kire sepanjang 4 bulan aq kat kampus tok part3, aq akan cite,
 tp cite 2 mungkin akan ditapis oleh AenPuteriRahman.Blogspot sebaik mungkin demi menjage ati beberape pihak... He3.. 
Ok, berbalik pade post yg aq nak update ni, tajuk die Bbq kn, 
ok dak2 kelas aq ade buat Bbq,
 and bbq ni dibuat kat rumah lelaki, 
klo nak ikotkan, xley masok uma laki, 
tp disebabkan masok ramai2, xjadi masalah kot... 
To korg yg jemput aq, Thank You so much k? Mkanan pon sedap2.. 
Thanks to semua yg terlibat... Klo nak tgok suasane Bbq kteorg, 
tgok gambr2 kat bawah ni..
 Klo line tenet korg slow, xdapt la tgok... Hahhahaha... 
Opsss sori... Ok, turun bawahhh.... =))))


Ni mase preparation.. Tq to semua yg sumbang tenage tok jayekan Bbq kite.. He3


Fighting !


Mase ni gelap, kne suluh ayam2 2, tp kamera mahal kot, jadi terang.. 
Tq to erda kc pic ni Hik3


Berasap rumah jiran.. 
Kalau nak ikotkan, rumah sewa aq pon dekat2 sini gak,
 tp sebab rumah 2 banyak prob, so xley la nk dok, 
then pindah rumah baru.. He3



Kipas jagn xkipas bob.. He3


Nyum3. He3


Ha... Da siap pon.. Lapar la plak....


Ijan mencangkuk nak ape la 2.. Hahahhaha



Ok, yg ladies tolong2 kat dapur... Goreng Mee.. 
Mase ni sorry la aq xtolong masak sbb datang lambat.. He3


Posing dlu.. He3


Dorg semua kontrol ayam.. He3


Hah, dah berasap rumah termasuk  rumah jiran.. He3 


Bob, xyah suluh, da terang dlam gambar ni.. He3


2 la saye... He3


Mee da siap pon goreng.. He3



Tangkap pic dlu...











Sotong bakar pon ade taw.. He3



Ok, Cik Nomi sedang sibuk menghidang makanan yang da siap..


Izzat tgh mcj ngn awek die.. Die ckp, "Cyg, rugi ar syg xde'... Hahaha... Guraw je.. Xmo marah ek


Student For AC1103B



Ni la dapur rumah student laki... Kemas la gak kn? He3


Waw, da siap pon.. Tggu nak makan je.. Nyum3


Ijan Director paling bz sekali (Berdiri)


Ok, bace doa........ =p










Ok, lepas bace doa, jom serang makanan... Hehehehe



Bile da kenyang, senang hati... He3



Ok, ni gambar kenangan ngn korg semua.. Sweet Memory Ever With You Guys.... 
Hope klo rezeki kte wat mcm ni lagi k? Love Aen............ ❤






1 comment:

sameon kasirun said...

wahh best2...hehe nak sikit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...