Tuesday, 24 January 2012

Internet?? Segalanya di hujung jari.. Hi3




Ok ni aq nak update balik post yang aq da penah update dlu..
 Post ni pasal website yang penah aq wujudkan.. 
Tp mase ni aq xpandai main blog sgt so aq xpandai nak bg link tok korg klik.. 
Now korg boleh dptkan link2 yang aq nak bgtaw ni dgn senang... Singgah la ek??


Ni myspace.. Second time aq join social webside sbb sblum ni aq ade friendster tp da xley bkk... Lepas myspace, facebook n seterusnye


Kat twitter ni aq mengarut jep... Hi3


 Ni netlog... Ade "someone" yg invite aq sbnrnye.. Hehe... Die mcm myspace jugak... Ok la... 


Ni lak myfiend2u... Ni sejibik mcm facebook cume ade button dislike... Ok la.. Add la k??? Ni roomate aq yang bagi taw... Hehe


Ni lak formspring... Da lame aq nak wat tp xreti... Korang tanye la soalan pape tp jgn pelik2 sgt.. 
Nty aq jawab... Hehe... Try bkk klo nak taw...

Ha.... Ni la account yang aq ade... Dengar cerita facebbook 1 malaysia pon ade... 
Tp aq xpernah jumpe lagi... 
Aq jarang on sgt semua ni, tp on jugak klo line tenet laju... 
Fb, mmg aktif sbb kat handfone pon aq on... Hehe... 
K la guys, bye !! Love......... Aen

1 comment:

sameon kasirun said...

wahh...dunia tanpa sepadan..harus mencuba pelbagai kn..nk buat jgk la..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...