Thursday, 3 November 2011

List Yg Pak Pandir Suka Buat !

Ok, sebelum aq start cite ni, aq nak bgtaw korang awal2, cite ni aq TAK copy paste kat mane2 pon... Ni cite dr pngalaman aq sendiri.. N benda ni xde kena mengena dgn yg hidup or yg mati.. Hahaha.. Da mcm drama lak... Yg 2 baru aq cedok... Ok, korg tgok je la list pe yg pak pandir da wat... Cite ni exclusive sikit (*la sgt*) sbb aq xpenah cite lagi benda ni n ternyata ni kisah benar yg boleh mencuit hati pembaca sekalian... Wahhh.. Hahahaha... Korg bace la ehh??? Tp ade aq renovate sikit tok jage ati mane2 pihak...





1 - Menunjukkan tiket bas bernilai 2 ringgit.. Tp die ckp tiket 2 die g tpt yg jauh.. Cth dr pahang ke perlis

2- Akan membelanjekan wang simpanannya sampai habis untuk org lain

3-Akan menelefon girl setiap mlm tok tujuan membazir

4-Akan menipu name sebenarnya

5-Akan menelefon "girlnya" dgn menutup mulut n menafikan itu adalah die dan sanggup ckp 'Demi Allah' untuk tujuan penipuan n  disebabkan kene marah (sbb 'girl' die 2 cam suare pak pandir), keesokan hari baru die mengaku bahawa die yg telefon

6- Akan membuat akaun fb palsu untuk menguji kesetiaan "girlnya"

7-Akan membuat akaun fb palsu, n berborak seorang diri dengan akaun tersebut (Hahaha, paling kelakar).. Contoh mcm ni.. Fb die fb real, die ade 1 fb fake, then bile die sedih, die akan anta wall post luahan perasaan die 2 kat fb fake 2.. Then fb fake 2 akan balas wall post die 2, sedangkan 2'2 fb die yg online... (Xke gile namenye??? Hahaha kesian)

8- Akan memberitahu masyarakat tentang barang berjenama yang dibeli untuk "girlnya" (Padahal xde pon)

9-Akan mengupload gambar girl (yg dicuri n die xpernah ade hubungan pape ngn girl 2 walaupun kawan) di, facebooknye.. Pastu komen kat gambar 2 ngn fb fake die (2'2 fb die yg online), modal cerita kat komen gambar 2, konon2nye pak pandir dah putus ngn girl 2... Kawan pon xpernah, mcm ne nk mgaku dah putus?? (Gile kot pak pandir ni.. Hahaahah )

10 - Pak pandir create fb fake, menyamar jadi perempuan, pastu kacau exboyfriend "girl" die 2.. (Stupid !)

11-Akan menipu bahawa die mempunyai penyakit kronik, tp bila 'girl' die kol mak pak pandir tok dapatkan
 kepastian, mak die xtao pape pon, lepas 2 die akan suruh kawan die text 'girl' die n ckp die dah mati n jenazah die dibawa ke kampung halaman setiap kali bergaduh dgn 'girlnya', tp esok 2 ttibe die hidup balik ( Hahahahaha bodoh gile pak pandir)

12-Akan mengatakan die di luar negara dan memberitahu org yg waktu disana cepat 5 jam dr waktu mlysia, tp pada keesokan harinya, die ckp cepat 4 jam pulak.. (Hahahhaha senget)

13- Akan mengatakan die membeli handphone cnggih berjenama nokia, lalu menghantar gambar hp barunya kepada 'girlnya'.. Tp pada keesokan harinya, die ckp kat 'girl' die yg hp 2 telah dirompak.. Bile 'girl' 2 cube zoom gambar 2 dekat2, kantoi 2 bkan ph nokia, tp ph LG.. Hahahahha (Teknologi da cggih ar weh)

14- Sanggup menipu penduduk  dunia tok kepentingan sendiri

15-Masa baik, die memberi 'girlnye' pswd fb,  mase bergaduh die memblock 'girlnya', 'girl' die 2 cube bukak fb die n cek kat list block, mmg
'girl' die   2 kene da kene block , tp pak pandir xtao klo kite block org, automatik akan ter'unfriend.. Bile pak pandir cube nak unblock balik 'girl die senyap2, pak pandir terkejut kenape fb 'girl' die ter'remove dari fb pak pandir,   Pak pandir   mengelabah lalu meng'update statusnya berbunyi bergini, ''Weh, sape hack fb aq ni??,
 habis semua kawan aqp ter'remove", (Berlakon lebat)... Hahaha.. 'Girl die ketawa terbahak2 tgok perbuatan pak pandir yg bodoh 2.. Lalu pak pandir dengan bersalah, add la 'girl' die lek... 'Girl' die da xkan approve n  wat derk jep... Hahaha..(Pakpandir2x.. U must thinking)

16-Ade seseog telah membongkarkan penipuan pak pandir kepada 'girlnya', lalu 'girlnya' marah, n pak pandir pujuk 'girlnya' dengan ayat begini, 'Jika org 2 xbongkarkan penipuan sy, pasti kita dah bahagia'.... (Hahahaha wtf !!! )

17-Pak pandir akan mencuri gambar "girlnya' di facebook, n membuat facebook baru dengan menggunakan gambar 'girl' die tanpa izin, kemuadian memberitahu girl die bahawa, ade seseorg telah menggunakan gambar 'girl' die tanpa izin (Kemah berlakon), kemuadia memberitahu 'girl' die bahawa die pakar hack fb, konon2 die nak 'girl' die 2 mintak tolong die buangkan akaun fb fake 2.. Lepas 2, boleh la die berlagak hero dgn 'girl' die 2 ( What the f*** !!!!)



PERINGATAN N AMARAN KEPADA PAK PANDIR, SAMPAI BILE NAK HIDUP DENGAN PENIPUAN, INGATLAH DUNIA YANG SEMENTARA...... SEKIAN ~~ !!







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...