Wednesday, 26 October 2011

Seronoknye dapat berborak dengan Lyssa Faizureen.. Hehe

Mesti korang heran pe yang nak dibanggakan bile dapat borak nhn si cute ni... Ha, ni aq nak cite ngn muke xmalunye... Kalau korang xtao, aq da lame stalker profile die ni.. Perh, pro gile die main blog *bg sesiape yg main blog, die taw la ek*... Dulu penah gak terpikir nak tegur die kat fb ke twiiter ke, tp takot die xlayan.. Yela, follower blog die ramai kot... Puluh ribu.. Kau ade?? Aq ponye baru berape ketul je follower... Tahniah la kt Lyssa *walaupun Lyssa xbkk blog saya* sbb ramai pengikut, blog cantik, pro tutorial, then masok majalah remeje lagi.. Wahhh... Sngat bertuah.. Korang tgok la kat bawah ni...



Lysaa ni, die blogger mcm aq ni ha.. Tp die pandai cantikkan blog... Dri mane die belajar aq pon xtao... Klo korang ade blog, pastu korang nak cantikkan, klorang try la ikut care2 Lyssa ni,, Kt situ, mcam2 ade.. Korang nak design blog korang ke, sume Lyssa da sediakan.. Jgn lupe follow la blog die eh?? Kt bawah ni ade pic blog Lyssa...



Ni la contoh blog Lyssa... Kt situ mcm2 tutorial yg korang ley guna tok cantikkan blog korang.. Mmg banyak la weh.. Aq pon 3 hari nak habiskan semua 2.. Tp xde la gila sampai xtido.. Aq wat semua mase cuti sem.. Tp kat kampus, mmg x la weh.. Korg try la terjah blog Lyssa yg cute sangat ni.. Xpe la letih sikit.. Asal puas ati.. Klo korang xpaham pe yg die tulis, try la add fb die ke, page die ke.. Tp tnye sal blog je la k.. Huhu... Cube korg tgok pe yg aq bulat 2, ramai x yg like page kat blog die?? Haa.. Xpecaye lagi?? Ce korang wat blog, pastu try lawan Lyssa punye follower... Kompen xley lawan punye.. Hahahha... Lain ka klo orang artis.. Huhu.. =)

Ni lak bukti blog si Lyssa ni masok majalah remaje sbb blog die cantik.. Huhu... Aq da malas nak ckp pepenjang.. Klo g la terjag blog die k... Ni url blog ni... Sorry la aq xpandai nak kc link... Korang ambik url ni then search kat google.. Xpon cari kat fb Lyssa_Secret
Xpon cari ni kat google....


http://www.lyssasecret.com/

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...