Monday, 17 October 2011

Semesta 2 dah pon berlabuh tirai !!! Yahoooooooooooooooo.. Hye sem 3 =)

Semesta 2 aq da pon habis.. Doa2kan la aq dapat pointer yang lebih cemerlang daripada sem 1 aq k?? Teringin jugak nak pointer tinggi taw, walaupun aq malas nak belajar.. Hahahaha =_="... Kat bawah ni aq ade topap sikit pic mase sem 2.. Kebanyakan cite mase sem 2 aq da pon updatekan kat korang.. So watch out !!



Ni la DSg yg sejuk gile... Aq jarang bawak sweter kalau masok dewan ni, mase orentasi ri 2 je selalu bawak, time final ri 2 xbawak pon, dah la aq pakai baju kurung je, mmg mengeletar tangan aq.. Mase last2 minit 2, mase pon da nak habis, aq mmg da xtahan giler mase 2, aq rase macam nak paggil jer lecturer yg jage exam 2 n nak bgtau die yg aq da nak mati kesejukan.. Nasib baik la last2 dpt jugak kuar, baru la rase panas 2.. Dear DSG, mmg la aq ske sejuk2 ni, tp klo terlampau sejuk, ley bawak maut lak.. Hehe.. Renung2kan.. Huhu


Ni bukti aq ambik final mase 2.. Dalm dewan pon ley bergambar?? Heeeeeee


Ni kenangan yg aq xkan lupekan.. Lawak gile kot time ni.. Tudung labuh ni tudung roomate aq, tp die xde la berpurdah bagai, saje je nak test.. Mne taw 1 ari nnty dpt Hidayah... Hehehe ^^


Ni mase hang out ngn aenis, amer n aeril.. Kt pagar.. Pagar 2 ape?? Pagar rumah la... Hahahaha


Eh, rajin la konon..... Huhuhuhu


Ni time jamuan raye... Bnyak gak pic... Tgok la aq bagi...




Untung la Amer menang Prince Charming mlam 2.. Huhu


Wink2.....


Una, Aen, Aenis.................


Siapakkah???????????? *Suke aq  la nak type pe, blog aq, klo xske, g wat blog kau*

Girl.......................




Eh, main cak cak plak kan?? Huhu


Syg semua.................. Hehehe <3


Syg betul Una kat Anis kan?? Huhu








Ok, thats all for part2.. Nty aq update lak time part3 k?? Doakan aq panjang umur... Tadaaaaaaaaaaaaaa.... Love.. Aen.. 







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...