Sunday, 16 October 2011

Trip cuti sem ~ Cameron Highland syok !!!!

Salam semua... Ni aq nak story sal trip cuti sem yang mmg aq xrancang ni.. Hehe... Aq pon xtao la macm ne aq ley terjoin trip ni.. Aq baru je balik rumah 3 ari kot lepas habis sem 2.. But i tell u, cameron still sejuk la.. Ade khabar2 angin ckp kat aq cameron da panas, so aq xde la selok nak bawak sweater tebal2.. Ttbe kat atas ujan la plak, mmg la aq mengigil sampai xley tido... Bytheway, trip ni sangat best n thanks to semua yg menjayakan yep.. Wink wink ^^


Sla2 berkelah g2.. Best2.. Huhu



Ni homestay yg kteorg dok selame 3 hari.......






Nampak x port bbq? Best2


Thanks la sbb da tolong watkan bbq tok semua ek ?? ekekeke ^^


Ni ayam "before"




Ni semua kerja arm.. Huhu



Ni aq kat Taman Bunga.. Best jugak la masok dalam ni sbb dpt tgok banyak jenis bunga... Sbnrnye aq bukan ske bunga pon, aq lagi ske coklat sbb bunga xley makan... Tp lepas aq masok tempat ni baru aq taw aq ske bunga ros.. Bungkin sebab lawa kot.. Xcaye tgok bawah.. Lagi 1, lagu yg dorang pasang mmg romantik habis, klo g ngan pakwe, kompem bling-bling.. Huhu



Ni da masok port kaktus..




Korang tgok name pokok ni, macam ni pon ade?? Huhu





Romantik x kawasan ni.. Hehehe... Wink wink *Oppa nty kte g sini eh?? (Kateku kepade boyfieku) huhu*






Aq rase teruja lak bile tgok bunga ros ni.. Lawa kan?? *Oppa, syg nak bunga fresh, hehehehe*











Ni lak Muzium Mini tok taw info sal bunge..






Ni la bunga yg aq cari selame ni, akhirnya jumpa gak... Klo korang perasan, name twitter aq "Lurve Lavender".. Kenape Lavander?? Sbb name die cantik.. Lgipon sebelum ni aq xnak org kenal aq kat twitter.. Skank ni semua da taw kot.. Huhu.. Follow2 la Lurve Lavender k?? Huhu..Masehhh


Ni carrot kan?? Konfius aq tgok.. Hahahaha


Ni yg ditunggu2 kat Cameron.. Stawberry celup coklat.. Yummy ^^









Ni la sepupu aq yg dr kecl smpai besar perangai same je.. Consistant.. Bagus arm.. Yg bezanye da ade awek.. Da la cari awek name aen.. Hampeh !!! Hahahhahha.. Wek wek


Terbaik aer ni.. Teh  float ^^

Ok x pic ni arm?? Huhu




Ni ladang teh.. Cantik x Cameron?? Korg xley curi pic ni sbb da ade jename blog aq, AenPuteriRahman Sdn Bhd.. Hehehe


Posing2 sikit.. Ni ari last kat Cameron.. Aq pon da ade sweater.. Huhu




Best kot eskem ni.. Try la.. Superb !!








Agak2 klo aq pakai mcm ni pakwe aq nak jalan ngn aq x?? Hahahaha.. Sejuk kot


Ni anta barang yg aq beli.. Ade lagi tp aq ske yg ni.. Hehe


The End.. Tutup tirai, tutup mate, tido.. Mmg dalam kereta aq tido pon.. Hahahaha.. Thanks all.. Muah muah !!! Love.. Aen

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...