Sunday, 28 August 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri Semua........ 2011.... 0-0 ek??? Hehehe

Kepada semua family, lecture, kawan, bekas kawan atau yang perlahan2 menjauhkan diri............................

Orang ckp da nak raya, tp sebelum raya perlukan sedikit kesedihan......

Ampun dan maaf dipinta untuk kesalahan tersebut :-

1. Bercakap benda bodoh secara berterusan.
2.Berpura-pura paham masa lecture ajar padahal otak tgh cdg nak update status fb pe n cuti sem nak g mane.
3.Senyum dan ketawa untuk ambik hati je
4.Bercakap bila patut je n buat muka moody walaupun korang xde salah (salah makan 2)
5.Tak bercakap benda yang betul bila situasi memerlukan, kadang2 bile presentation mmg aq xhafal n xpaham 1 habuk
6.Tak meghadiri jemputan kawin, kelas, aktiviti penting or sebarang aktiviti yang memerlukan keberanaian , selalunye koko la jadi mangse sbb xske kawad 
7.Lewat untuk segala aktiviti
8.Tipu secara sengaja sekadar untuk mengexcitedkan keadaan
9.Tak bayar duit air,nasi dan juga tambang pengangkutan awam
10.Xpulang balik buku, CD, baju, kasut, beg atau segala macam yang dipinjam
11.Bercakap dari belakang tanpa sebab yang munasabah
12.Xpakai diadoran, gosok gigi, pakai perfume ketika keadaan memerlukan, (time kawad ngn g kem mmg xleh pakai benda ni )
13.On chat kat facebook tp xbalas komen korang sbb kdg2 aq on je tp tido, kdg on chat kat empon aq jugak tp wat keja lain
Lepas aq mengaku aq rasa ringan sikit... Ni je la yang tersenarai, kalau ade lagi 2, maafkan lah ye.... Sekarang aq nak ucap "Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada semua yang beragama islam..... 0-0 taw..... Love aen

1 comment:

sameon kasirun said...

Kaum lelaki sering mmpersoalkan wanita kerana wanita sering mengalirkn airmata,segagah-gagah dan perwiranya lelaki,sedarlah satu hari nanti pasti juga mengalirkan airmata kerana cinta pada wanita,alangkah hebatnya ciptaan Allah itu wanita dianggap lemah tetapi mampu mengalirkan airmata seorang wira(lelaki).Ajaibnya ciptaan Ilahi dan uniknya wanita hingga tertulis di Al-quran surah an-nissa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...