Saturday, 27 August 2011

Hang out suda ~~~~~~~~~~ Hehehehehe

Aiiii.... Sempat lagi aq update blog ! Nak final da ni weh... Xpe la... Demi mereleasekan tension aq yang xpenah habis ni, aq nak cite sikit sal hang out aq nagn member aq kat uitm... Ahli hang out ni aenis aleeya, amer saat, fazril faiz and aq... Ni sume name facebook taw... Korang msti fikir kteorang pergi couple kan?? Bak kate aenis, ni sume sepupu.. Hehehe.. Bukan kapel la korang... Kami kawan la.. Mcm aq, aq ade buah hati, tp dah patah hati pon, mcm amer dah berpunye, aenis pon single, fazril (aeril) pon single (auuummm., hahahhahah)... Nme kteorang lak sume A... Aen, Aenis, Amer, Aeril... Sweet kan...  Kteorang saje hangout2... Chill la... Bukan wat papepon kan... Ni kteorang jalan kat KL.. Ronde2 je... Ni pic yang sempat kteorang ambik depan KLCC....





Amir xreti cover mulut...




 Mase ni aeril lak xde.....




Letih aq pandang bawah....



Lepas g KLCC, g Berjaya Time Square la... Mmg giler kot permainan kat sini... Sorry to say aq xkan naik da... Punye ganas main sampai jam aq terputus.... Hehhehehehe



Gambar kat atas ni first permainan yang kteorang main.... Sumpah laju gile.. Mase 2 aq rase anggota badan aq mcm nak tercabot je... Tp aq still nak main lagi lepas 2... Sbb advancer gile... Benda 2 sangat laju dan best... Hahhahahhaha.. Nk masok tpt ni RM37... Aq main 3 jam je kot... Mcm rugi tp xpe la sbb esok 2 aq ade kelas so kena balik awl...


Korang nampak xpemainan ni??? Aq suggestkan korang JANGAN naik benda ni sbb lepas naik kompem korang da xkan naik permainan lain... Benda ni la aq rase da xnak naik benda lain n rase nak termuntah.... Benda ni sangat gila n sangat menyakitkan hati,...  Oh shitt... Tolong kuarkan benda ni dr tpt ni... Hehhe.. Klo korang nak try naik gak, try main last sekali.. Mase 2 baru xrugi sbb klo da pening ley tros balik.. Hehhehe




Lepas aq naik benda yang wat kepale aq pening 2, aq pon cube jugak la naik roller coster..... Lepas naik, aq teros muntah.... Hahahhahhaha.... Mmg aq da xkan naik benda ni... Klo datang sini pon aq akan bershopping je... Plan nak g genting sem dpn xtao jadi ke x sbb kat genting lagi banyak kan? Aenis ajak g genting sebelum final, OMG ! Mmg nak... Tp aq risau kot exam... Jgn sampai aq bace nota atas roller coster... Hahhahahah









The end................... Kteorang pon balik la lepas ni....... Harap2 sem 3 nty ley jalan lagi ngn korang... Agak2 ade pakwe and makwe nty kte bawak dorang join lak ek??? Hehhehehehehheheh

Love.......Aen

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...