Sunday, 24 July 2011

First time artis add aq... Hahahaha... Koya !!!

Ni first nak cite nak first time jadi... Selalunye klo main fb, aq slalu wall artis, nak2 Lee Minho, tp xpenah balas... Sedey.... Yang ni, die add dulu... Ermm... Terkejut jugak... Approve jugak la... Aq penah dengar nme artis ni, tp sayangnye aq xpenah dengar lak lagu die... Hehehe... Sorry eh?? Aq xberape minat la lagu lame... Aq dengar lagu yang latest or sedarhana lame... Kwang3... Bukan xnak dengar, tp xminat... Hehehe... Lagu korea pon best.. Hehe... Tgom bawah...



Ni la die... Huhu... Klo la semua artis mcm ni kan best.. Xpayah la aq susah2 wall tp xde respon... Ngan yang ni ttbe dtg, boley chat n bg no tpn lagi.. Hahah... Rahsia la no die... That's all... Bye !!! Love... Aen

Pencuri Gambar !!!!! Kantoi.......


Ha.. Ni la kerja Jack Sperrow kwn fb aq mlm2... "Share" gambar orang then letak ayat manis2... Ingat aq xnampak... Aq lom tido la... Kantoi suda.. Hehe... Tgok ni...






 Yang ni plak die g mengeLIKE semua status, gambar, komen... Ish2... G tido 2 jack.. Huhu




Tgok ni.....


Bile ditegur, die anta yang ni plak.....



Tgok ni... Ramai lagi yang kena... Bukan aq je... Ish2... Share pic sesenyap ek?? Kantoi suda....


Esh... Player betul Jack Sparrow ni... Ni kerja org yang xde kerja... Huhu.. Pening2... Ikot hang la... Mcm2 manusia kat dunia ni... N9te...zzzzZZZZZZZ..... Love... Aen

Potretkan wajah saya ~~~~~~~~~~~ Yeahhhhh... Hehehe




























Terjumpe la gambar lame dlm cd.... Jamuan akhir Tahun 2006 mase form 2... Weeee ~~~
























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...