Wednesday, 15 June 2011

Semesta 2 aq... Heheehehee

Hello guys !!!! Ni la semesta 2 aq... Semesta 1 aq da habis... Skank aq kat ostel n xsampai sebulan lagi aq as student part 2 kat uitm ni... Alhamdulillah sem 1 aq da habis, ade lagi 5 sem... Aq harap aq dpt habiskan sem dgn jayanya... Mintak2 sem ni pointer aq lebih ok dari yang sem sebelum ni... Amin... Tp aq rase sedih TERAMAT bila dpat taw ramai kenkawan aq yang "gile2" mase sem 1 dulu da xbelajar kat uitm ni lagi... Sedey sgt... Aq harap dorang berjaya jugak... Syg korang... Ok, ni aq nak cite, skank aq da masok sem 2, semua baru, keadaan aq ok je cume aq dapat katil atas sbb dtg lambat.. Panas... Tp xpe... Biase la 2 kan??? Doakan aq rajin belajar n jgn nak on9 sgt la !! Hehe... Ni la pic yang aq tgkp tok sem ni... Xtao la banyak ne plak gambar.. Tgok la.. Mne taw, sikit je.. Hehe... Mungkinkah sikit??? Korang layan je la.. Hehe



Ni la roomate baru aq..   Kteorang suka gelak2, aq xpaham pe yang kteorang gelak,  banyak sgt topic.. N ade lagi sorang.. Nur...   Yang zati 2 aq da kenal lame.. Die classmate aq mase sem 1.. Die ok je.. Yang una 2 aq baru kenal sbb kteorang xsame kelas dulu...  Ok, tp yang best die suka korea !!!! Oh tidak... Best gile..  Die suka ni....



Kim Bum... Hahahah.. Korang try la search kim bum ni kat fb.. Berjuta like..
 Die ni sweet.. Una suka sbb 2 aq panggil una bum... Hehe... Una2... Sorry lah termention sal ko.. Hehe






 Ha... Yang atas ni lak aq ske.. Seperti yang korang tao la kan.. Lee minho... 2'2 actor ni berlakon dlm boiy over flower.. Best sagt.. Bru2 ni aq dpt taw die xccdent mase shooting... Cian die.. Aq taw pn dr fb die... Try la search fb die.. Ade 3 juta member.. Gile kan?? Smpai terpakse ckp thank kat youtube.. Hehe.. Korg ade ke?? Haha... Aq ngn una n ade lagi yang lain mmg gile korea,, Cian aq kan?? Tergila2 kan die, tp cian lagi kat una sbb die selalu tggu jet peribadi kim bum landing kat depan bilek kteorang.. tp kim bum xdtg... Haha.. Una2.. Make sure kte g korea lepas grad k??? Cyg ko.... Belanje eh??? Haha


Ni lak tgkp2 gambar time koko.... Aq benci time ni sbb kena kawat.. Penat sgt2.. Dah la aq xpandai kawat then bile salah kena denda lak... Cian kteorang kan?? Redho je la... Hehhehehe ='))



Ni posing2 dara... Hahahahahahahahah..... Love alls !!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...