Korang, tekan Klik kat Iklan ni boleh x? Sebab magic akan terjadi .. Hehe

Tuesday, 14 June 2011

Saya suka melukis !!!!! Love.............

Ni la lukisan yang pernah aq wat... Biase je kan??? Gambar2 ni semua da lame da aq lukis mase form 4... Da lame kan.. Aq simpan lagi sbb syg ar.. Penat2 aq lukis, xkan nak buang.. Erm, skank ni aq da xmelukis da... Ko lukis pon, sbb saje2, bosan, or orang suruh... Tp da xsimpan la semua ni.. Ni je la yang aq simpan.. Tgok la.. Huhu



Ni la first lukisan yang aq wat.... Mase ni aq bace majalah remaja, then ade minah 2, body lawa gile, then aq try la lukis... Hahaha... Saje2 je.. Jgn pk bebukan lak.. Huhu


 Ni la model dlm majalah remaje gak.. Aq lukis sbb aq ske dress up die mase 2


Ni liana jasmey sbnarnye... Dalam majalah remaje jugak... Huhu... Bile tgok je, aq try lukis


Ni aq reka sendiri

Ni aq reka...



Gambar ni sampai bawah semua aq da malas warna... Huhu... Ni aq ikot majalah


Ni aq reka sendiri


Ni maya karin dalam majalah pe tah... Aq tiru style posing n dress up.. Huhu


Ni ikut majalah


Ni xingat


 Ni diana danielle... Muka xsame, tp dress up ngn posing mcm ni la.. Huhu


Ni aq reka je kot



Ni elyana... Mse ni aq ske sgt dress up die.. Mcm ni la




Ha.. Ni lak bile time aq nga gile... Huhu.. Ok, aq nak bagi taw dulu, klo mak korang xbagi conteng dinding rumah, jgn buat k sbb pihak aenputerirahman.blogspot.com xkan bertanggungjawab... Haha.. Ni dingding bilek aq.. Nampak, habis aq conteng.. Sbb minat melukis punye pasal... Dah la comot.. Huhu... Selalu kite tgok orang lukis mural je kan?? Skank aq nak try lak... Ni lepas spm, bosan kan time 2, xtao nak wat pe.. Kerja pon mak aq xbagi.. Esh2.... Tp nasib baik mak aq xmarah aq conteng dinding ni.. Hehe... Huh... Lega.... Hahahahahhahahahha !!!!!!!!!!! K la... Bye.... Love... Aen

No comments:

Tolong klik iklan ni untuk cerahkan mase depan saya ! Hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...