Thursday, 9 June 2011

Roomate day,,,,, I loving it.. !!!

Ha..... Ni semua tinggal kenangan je.... Best la mase ni... Ni la roomate day... Orang xpernah buat... Tp kiteorang buat... Mase ni keteorang kuar as roomate for the last... Lepas ni kteorang bukan roomate lagi.... Da nak habis sem mase ni... Kat uitm 2, ramai student, susah nak jumpe klo da berpecah... Nk2 klo xsebilek.... Aq rindu gile kat korang.... Do the best k???? Sorry klo aq ade silap... Eh2 nak tacink2 la... Kteorang kuar makan kat kfc je sbb esok ade paper lagi n lepas habis paper tros balik rumah...... Tgok la pic kteorang... Klo xtgkap pic, bkan aq la 2... Hehe





Yang pakai baju oren 2 aq, sebelah aq ida, tudung pink 2 norma, ujung 2 mimi... Dorang ni semua gila2... Aq ske... Syg korang... Hehe


Sebelum kuar, sempat lagi bergambar... Hehe


Ontheway nak g kfc... Bukan jalan kaki... Mlm kot... Kteorang g banda naik van uitm... Kena bayar Rm1... Untung pak cik 2 kan??? Hehe


Ni mase nak order kat kfc... Anak sape tah aq ambik 2... Hehe... Aq mmg ske sesangat budak2... Anak aq nty xtao la aq garang ke x.... Haha... Mintak2 x la kan... Sikit2 suda


Mimi............... <3


Ni time nak makan... Sempat lagi kan??? Aq yang ambik pic ni... Aq ske gaye dorang... Huhu


Eshhhhhh.... Kolestrol 2... Huhu

Xmodel pon.... Haha

Ni ngn norma.........


Ngn ida the best... Saranghee <3


Muahhh ida... Aq da xde idea nak ckp ni.... Mungkin aq da ngantok... Huhu


Posing sikit.... Hehe

Emmm... Nk ckp pe ni??? Ngntok la....

Ha..... Setel !!!! Ni la roomate aq mase sem 1... Dr kelantan norma, ida terengganu, mimi selangor, aq pahang + perak... Haha.... Korang the best !!!! Bye !!! Love... Aen

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...