Friday, 1 July 2011

Kem?????????????????? Oh no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T_T

Ni aq nak share cerita aq time g kem hari 2.... Tarikh die 24/6/2011... Esh mmg terkejut gile name aq ade... Sedeynye... Aq da agak mesti kena mandi lumpur... Pape pon semua ni pengalaman, walaupun sumpah busuk !! Dulu, main panas pon x, ni nak mandi air longkang?????????????? Sob sob.... Ni kem yang ke3... Sebelum ni da penah g kem, semua sejak masuk uitm la.. Mase sekolah, mak aq xbagi g kem... Walupun dalam kawasan sekolah... Aq pon xtao kenapa... Ermm... Nme kem ni Kem Kecemerlangan Akademik (KACA), tok dak2 malas mcm aq... Kaca 2 maksudnye, dari kaca akan jadi pemata... Hehe... Xley bla maksudnye... N 1 lagi, kaca kan mudah pecah, mungkin nak kc motivasi supaya kteorang xmudah pecah macam kaca... 2 istilah je la... Huhu... Dorg nak bagi kesedaran supaya jgn malas.. Perhhh... Mmg azab ar mase ni... Da la khemah aq basah, monyet masok khemah n selongkar barang... Gile.. Xpenah jadi dalam hidup aq sebelum ni... Ish3... Dengar macam terok kan?? mmg terok.... Kem 2 mula2 kat gunung senyum, then tukar kat Taman Pertanian Jubli Perak Sultan Ahmad Shah Kuantan Pahang yang tdianjurkan oleh Unit Kerjaya dan Kaunseling UiTM Pahang.... Baik kan unit kaunseling yang ambik berat sal student2... Aq xnak g da kem ni !!! Hahhah.... Ok, mule2 nak bertolak 2, kteorang naik 3 bas walaupun semua bas xpenoh, bertolak dri uitm ke kuantan pukul 2 pm.... Klo korang nak tgok suasana die, tgok bawah.....



















































































































































No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...