Wednesday, 15 June 2011

Best Friend Forever And Ever !!!

"Xperlu seseorang yang sempurna dalam hidup kita, cukuplah seseorang yang membuatkan kita sempurna"... Owh !!! Sastra gilezzz !! Npe permulaan die mcm 2??? Da mcm nak wat karangan da aq kan?? Hehe.. Ni nak mai habaq bff aq la.. Hehe... Tgok la..














Yang ni fatheen atheerah bt abdul rashid.. Mmg aq bagi nme penuh tros.. Die ni kawan aq mase sekolah menengah... Die ni cerdik sgt.. Skank ni da bakal doktor pon.. Aq yang nak sgt jd doktor ni xdpt pon.. Xpe la.. Bukan rezeki.. Huhu.. Kteorang ambik gambar ni sbb mase ni aq g uma die then mase 2 aq baru je buat akaun facebook, sebelum 2 aq main myspace.. Hehe... Punye la nak yang latest, kteorang tgkp la pic.. Kebetulan bkn selalu dpt leypak ngn f10... Ten, sorry sesangat klo aq ade silap ngn ko... Gud luck !!









Ni lak babyarix kyra qyrana@kyra@syakirah nazilah.. Ni la supeb bff aq.. Sebenarnye mase kawan aq xtao pon nme die ade nazilah, da lame baru taw.. Ni pon kawan mase sekolah menengah... Kenape die masok list bff aq?? Pnjg ceritanye.. Hehe... "Kira, aq syg ko sesangat, tp bukan la mcm syg pakwe 2, haha,, Gile ko.. Aq bukan les.. As friend la kan.. Aq ikhlas ni.. Walupun ko pernah ckp "jgn percaya ko sgt" tp aq se ko da cukup perfect nak jd bff aq... Ko pon tao kan, ko selalu tenangkan aq mase aq ade masalah kat sekolah dulu.. Masalah besar lak 2.. Sbb 2 aq xley lupa semua 2... Nk2 pasal "peristiwa hitam" 2.. Ceh, mcm suspen je... Peristiwa hitam 2 biala kami je yang taw.. Huhu... Klo aq ade rapat ngn sesape, ko jgn terase hati lak, ko tetap superb bagi aq.. Miss ko gile2.. Huhu.. Semoge do dpt rmai kawan baik n pakwe ncem mcm yang ko nak... Hehe.. Merepek je aq kan... Bytheway, sorry jugak klo ade silap... Wall2 la aq klo kat fb 2, haha.. Asyik aq je... Huhu..... K... Syg sume !!! Saranghee.. Huhu............ Love... Aen

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...